V-o mai amintiți pe simpatica Laura Bretan, copila cu voce de înger, care a câștigat 120.000 de euro la "Românii au talent?" Zilele trecute a împlinit 15 ani și începe să arate ca o adevărată domnișoară.


Am revăzut-o pe Laura Bretan pe 9 aprilie, în finala show-ului "Vocea României Junior", de la PRO TV. A fost invitată să cânte în deschiderea concursului, câștigat în cele din urmă de Maia Mălăncuș, eleva lui Marius Moga.

laura_1.jpg

Laura Bretan aniversare, soprana, Romanii au talent, Marius Moga, Vocea Romaniei Junior
Laura Bretan, alături de Moga, în finala de la "Vocea României Junior"

Tot de Moga se pare că se va lega și viitorul profesional al Laurei Bretan, căci copila a făcut o dezvăluire pe pagina ei de Instagram: "Abia aștept să lucrez și să colaborez cu DeMoga (n.r. casa de producție a lui Marius Moga)". Nu este exclus ca Marius să îi compună câteva piese, potrivite pentru vârsta ei, astfel încât Laura Bretan să pătrundă și pe piața muzicală din România, nu doar în SUA. Altfel, cu doar două zile înainte să o revedem la PRO TV, mai exact pe 7 aprilie, Laura a împlinit 15 ani și a chefuit cu cei dragi, în SUA, finala de la "Vocea României Junior" fiind înregistrată. Anul trecut, ea a câștigat "Românii au talent" (PRO TV) și premiul de 120.000 de euro, însă l-a ratat pe cel de un milion de dolari, de la "America's Got Talent", din SUA.

laura_3.jpg

Laura Bretan aniversare, soprana, Romanii au talent, Marius Moga, Vocea Romaniei Junior
Laura a împlinit 15 ani

Laura Bretan s-a născut pe 7 aprilie 2002, în Chicago. Părinții ei, Rahela și Petru Bretan, sunt originari din Hațeg, respectiv Vama, Satu Mare. În 1991, mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelphia din Chicago. Laura mai are o soră, Estera (10 ani), și un frate, Petru (9 ani). Întreaga familie este adeptă a religiei penticostale. 

 
 
Loading...