Nuntă cu ştaif, duminică, în industria muzicală. Gabriel Cotabiţă s-a însurat la vârsta de 60 de ani cu iubita sa Alina (31 de ani), după o poveste de dragoste de trei ani. La marele eveniment, mirii au strălucit în ţinute scumpe realizate de designeri de top din România. Numai ţinuta de ginerică, adică papionul, cămaşa şi costumul, l-a costat 2.000 de euro pe artist.


Forfotă mare în locuinţa situată în centrul Capitalei, din zona Romană. Ieri, în al doilea weekend al lunii octombrie, Gabriel Cotabiţă şi iubita lui Alina s-au pregătit cu mari emoţii să ajungă în faţa altarului.

c413-vedete-mireasa-img_066.jpg

Alina a îmbrăcat o rochie frumoasă, care i-a pus în evidență decolteul generos
Foto: BLITZ

Cele trei fiice ale artistului Eliza, Milena şi Aela, au fost alături de tatăl său şi s-au implicat trup şi suflet în organizarea evenimentului pentru ca acest moment să iasă perfect, mai ales că mama lor vitregă este de o vârstă cu ele. Cu trei ore înainte să ajungă la Biserica Mihai Vodă unde aveau să îşi unească destinele, cei doi miri s-au aranjat şi şi-au pregătit intens ţinutele.

c213-vedete-nasii-img_0680.jpg

Nașii, Delia și soțul ei, Răzvan, au avut ieri mari emoții. Delia a îmbrăcat o rochie aurie, de seară
Foto: BLITZ

Gabriel Cotabiţă a ales să poarte un costum simplu făcut de creatorul de modă Alexandru Ciucu, care se ridică la suma de 1.600 de euro. “Este un costum smoking. Gabi a purtat o creaţie făcută de mine: un sacou cu pantaloni. Sacoul este lucrat dintr-un material special care îi dă un luciu de scenă. Am lucrat la el o lună. S-a lăsat total pe mâna mea ca de fiecare dată şi asta mă face să mă simt foarte bine. La probă a venit de două ori. Pantalonii sunt din lână merinos, mărimea S 140, este un material nobil şi simplu. Însă vedeta ţinutei eu spun că a fost sacoul, pentru că  era cusut pe un rând, din doi nasturi. Pe lângă asta, ţinuta lui Gabi a fost completată de o cămaşă albă şi de un papion elegant”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Click!

c313-vedete-mama-img_0610.jpg

N-a lipsit de la nuntă nici mama lui Gabriel Cotabiță, care însă a fost o prezenţă discretă
Foto: BLITZ

Conform unui calcul făcut de reporterii tabloidului, Gabriel Cotabiţă a dat pe vestimentaţia sa în jur de 2.000 de euro (n.r. - 1.600 de euro pantalonii şi sacoul, iar papionul şi cămaşa ar fi costat 400 de euro). Totodată, naşa Delia Matache a declarat pentru Click!, înainte de marele eveniment, că este onorată să îi fie părinte spiritual solistului de la VH 2: “Sunt bine. Este o zi frumoasă afară. Am avut emoţii, deşi am mai fost deja naşi. Nu ştiu prea multe pentru că aseară (n.r. - sâmbătă) am fost la un concert şi acum m-am trezit”.

Are trei fiice superbe, din prima căsnicie


Gabriel Cotabiţă este tatăl a trei fete. Aela, în vârstă de 35 de ani, şi gemenele Eliza şi Milena, de 28 de ani. A fost căsătorit cu Ioana Nagy vreme de 19 ani, dar a ­divorţat de ea în 1997. Înalte, suple şi atrăgătoare, cele trei întorc privirile de ­fiecare dată când păşesc în oraş alături de tatăl lor. Fiica cea mare l-a făcut şi bunic pe ­Cotabiţă. Aela şi Marius Deak formează un cuplu din 2012 şi sunt căsătoriţi din august 2014. Cei doi au un băieţel, Tudor Alexandru, iar anul acesta familia lor se va mări din nou, căci Aela va deveni mămică în curând.
 
 
Loading...