Joi seara, 8 iunie, Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prin mâna în portiera mașinii unui polițist. Fostul deputat se află în arest pentru 30 de zile, riscând să facă trei ani de pușcărie. Cu toate acestea, fratele lui, Sorin Boureanu nu pare să fie prea afectat de situația lui Cristi.


Sorin Boureanu, fratele fostului parlamentar Cristi Boureanu, a publicat o poză pe contul său de Instagram, alături de iubita sa. Cei doi profită de vremea frumoasă de afară și au ieșit la plimbare cu mașina decapotabilă.

sorin.jpg

sorin
Sorin Boureanu nu pare să fie afectat de situația delicată în care se află fratele său
foto: Instagram

 

Chiar dacă fratele său trece prin momente de cumpănă în această perioadă, Sorin își vede liniștit de viața sa și se bucură de lucrurile care îl fac fericit. Oricum, nu prea are cu ce să-l ajute, având în vedere că fostul deputat și-a provocat singur situația neplăcută cu care se confruntă.

Cristian Boureanu a lovit în zona inghinală un polițist și i-a prins mâna în portiera mașinii. Acesta a devenit recalcitrant în momentul în care mașina în care se aflau el și prietena lui a fost trasă pe dreapta, pentru un control de rutină. Fostul deputat se află în arestul Capitalei pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă 3 ani de închisoare.

boureanu.jpg

cristi
Cristi Boureanu se află în arest pentru 30 de zile
foto: Captură video
 
 
Loading...