De ani de zile, românii trăiesc cu o mare curiozitate: cât câștigă Andreea Esca la PRO TV? S-au făcut multe speculații, s-au pus multe întrebări mai mult sau mai puțin directe, însă misterul a rămas nedescoperit. Nici Dan Negru nu e mai ferit de ochiul curios al publicului. Și despre el se spune că e bogat, că are onorarii fabuloase la tv. Sătul de speculații, Negru a venit cu o propunere.


Un articol în care se spunea că primește 135.000 de euro pentru un sezon, la Antena 1, i-a atras atenția lui Dan Negru. A venit colac peste pupăză într-o perioadă în care toți parcă nu au altceva mai bun de făcut decât să vorbească despre salariul lui. „Bă, Negrule, păi doar atât dai ca să vin la Revelionul tău? Că în ziare scrie că iei bine”, i-a zis „un cântăcios celebru” pe care o să-l vedeți la Revelionul filmat în această perioadă de Dan Negru la tv.

Dan Negru promite că-și va face public fluturașul de salariu

Situația a fost povestită de omul de televiziune pe pagina sa de Facebook. Cu această ocazie, el a promis că va spulbera misterul în noaptea de Revelion și va anunța public cât câștigă, dacă va face acest lucru și Andreea Esca. „Așa-i că ar fi epic să-mi iau libertatea să vă arăt fluturașul de salariu? Pe tot anul, plus Revelion. Aș provoca-o și pe Esca să o facă prima, pe 1 decembrie, de ziua PRO TV-ului. Ladies first. Și apoi o fac și eu, de Revelion”, a anunțat el pe pagina sa de socializare.

 
 
Loading...