Cunoscuta impresară Anamaria Prodan ştie că zâmbetul este cartea ei de vizită, mai ales de când lucrează în televiziune. Astfel, a decis să facă nişte îmbunătăţiri. Şi-a pus faţete dentare şi a scos din buzunar 15.000 de euro. Şi alte vedete, precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan, au apelat la specialistul în estetică dentară.


Dacă înainte abia schițau un surâs, iată că după ce au trecut pragul cabinetului medicului stomatolog, vedetele afișează zâmbete largi și pline de încredere. Un zâmbet perfect aliniat și alb a devenit standard în estetică, iar statisticile arată că din ce în ce mai multe persoane solicită astfel de servicii clinicilor de profil. Fațetarea dentară este cea mai ușoară cale pentru dobândirea lui. Acesta este și motivul pentru care multe dintre vedetele noastre au apelat la medicul stomatolog Yazan Aq, iar cel mai recent l-au vizitat agenta Fifa Anamaria Prodan, Codin Maticiuc, și artiști precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan.

34386206_10213870726774671_2246229013469069312_n1.jpg

Anamaria Prodan, alături de medicul stomatolog Yazan Aq
Anamaria Prodan, alături de medicul stomatolog Yazan Aq

Soția lui Reghecampf nu avea probleme cu dinții, din contră erau sănătoși și perfect aliniați, însă și-a dorit să-I aibă un pic mai mari, mai evidențiați așa că i-a cerut specialistului să-i pună fațete pe toată dantura. Nici nu s-a uitat la bani când i s-a dat bon de aproape 15.000 de euro. ”Am vrut să am dinții aliniați și mai albi”, a spus vedeta Pro Tv.

dd.jpg

Connect-R
Connect-R

Connect-R a apelat la fațete după ce a purtat patru ani aparat dentar. ”Nu m-a durut deloc. A durat câteva zile toată lucrarea, iar domnul doctor a lucrat profesionist”, a spus celebrul rapper. Și Oana Radu și colegul ei de scenă Ștefan Stan au apărut cu așa numitul ”Hollywood smile” în videoclipurile lor, iar transformarea este vizibilă de la distanță.

34383729_10213870725734645_4228600911586394112_n1.jpg

Codin Maticiuc şi-a reparat şi el dinţii
Codin Maticiuc şi-a reparat şi el dinţii

Afaceristul Codin Maticiuc nu a spus nici el ”nu”, așa că a intrat cu încredere în clinica medicului care i-a devenit prieten între timp. ”Fațetele dentare nu sunt o modă, pentru că pe lângă aspectul estetic pe care îl conferă, există și alte avantaje reale ce țin de protecția dintelui. Sunt componente realizate în laboratorul dentar și aplicate pe suprafața dintelui. Noi lucrăm cu cele din ceramică integrală Emax”, a spus specialistul în stomatologie Yazan Aq.

 
 
Loading...