Dorian Popa a acceptat să fie ţinta unui şir de glume acide pentru o cauză nobilă. Mai mulţi actori de stand-up comedy între care Cătălin Bordea, Dan Badea şi Micutzu i-au pus nervii la grea încercare după ce au spus bancuri la adresa lui. A râs cu lacrimi şi a strâns din dinţi, iar la final le-a plătit-o tuturor. Banii strânşi din acest spectacol vor merge la o tânără care suferă de scleroză multiplă.


Un concept de spectacol important din afară începe să prindă şi la publicul din România. "Roast-ul" este un eveniment la care un individ, invitat de onoare (în cazul nostru, Dorian Popa) este subiectul unor glume (bine intenționate) făcute spre amuzamentul publicului. Prima vedetă care a acceptat să se facă glume pe seama ei a fost Dorian Popa. Toma, Sergiu, Badea, Bordea, Micutzu, Sorin, Elena Voineag, Natanticu şi Nicolae l-au supus pe Dorian unui tir de bancuri greu de îndurat chiar şi pentru muşchii lui. Cătălin Bordea a fost însă cel care l-a ajutat pe Dorian să le dea replica.

dorian_afis.jpg

dorian popa glume tinta bancuri stand-up comedy
Dorian Popa a îndurat glume din partea tuturor comedianţilor
foto: arhiva personală

"Bunică-mea de la Botoşani mi-a spus că-mi pun faţete ca ale lui Dorian Popa şi după aceea să vin acasă ca să mă pună în geam şi când trec babele de la biserică să creadă că şi-a pus termopane!", a spus Bordea, iar şirul glumelor la adresa lui Dorian Popa a continuat. "Zici că eşti copilul Andei Adam făcut cu un şoricel şi lăsat în sala de fitness de la puşcărie!", "Pâinea nu prosteşte, iar dovada este Dorian Popa!", "L-am văzut pe Dorian Popa la Cărtureşti (n.r. librărie). Stătea în c*r şi striga «Sunt celebru, scoate-mă de aici!", "Dorian Popa este homosexual, de fapt cred că este asexuat!", "Se lucrează la o păpuşă gonflabilă cu chipul lui Dorian Popa pentru bărbaţi. Modelul este în probe la Dorian Poapa acasă", aşa au sunat doar câteva dintre glumele care l-au făcut pe Dorian Popa să râdă cu lacrimi, dar şi să scrăşnească din dinţi. La finalul show-ului el a recunoscut că cel mai acid dintre cei care au urcat pe scenă a fost Micutzu, comediantul fiind cel care a făcut glume cu privire la orientarea lui sexuală. Banii strânşi din vânzarea biletelor au mers către o tânără diagnosticată cu scleroză multiplă.  

 

 
 
Loading...