Nu a fost an la Media Music Awards, în care solista Corina (36 de ani) să nu șocheze. Joi (15 septembrie), la Sibiu, artista a venit pe covorul verde cu un concept de show dedicat femeii puternice, extravagante. A avut pe trup 10 tatuaje temporare realizate de DJ Wanda și o ținută spectaculoasă, de 9.300 de euro.


Corina a purtat o coroniță Dolce and Gabbana de 3.000 euro, cizme Balenciaga de 1.800 euro, bustieră și pantalon scurt din paiete Ashish de 2.000 de euro, sacou în carouri de 1.000 euro, hanorac negru de 800 euro și voal de mireasă de la Pronovias, care a costat 700 euro. Practic, cu banii dați pe haine, artista și-ar fi putut băga în garaj o Dacia Logan nou-nouță. 

DJ Wanda i-a făcut 10 tatuaje

“Am tatuat-o pe Corina special pentru Media Music Awards. I-am facut chipul lui Amy Winehouse pe coapsă, i-am decorat decolteul cu flori și un lup și i-am pictat trandafiri pe mâini. Este vorba despre tatuaje temporare, pe care le-am realizat în 3-4 ore”, explică DJ Wanda.

Corina a lansat la Media Music Awards noua ei piesa, “Cărțile pe față”, prilej cu care a prezentat un concept de show extravagant, denumit “No Wifey”. Nici că se putea ceva mai potrivit, ținând cont că artista este acum femeie singură, după ce la începutul anului s-a separat de afaceristul Nelu Bud.

“Noua Corina este o rebelă și, prin această piesă, îmi doresc să transmit un puternic mesaj feminist. Trebuie să se știe că noi, femeile, nu aparținem bărbaților și că rolul de iubită sau de nevastă nu ne transformă în accesorii”, declară cântăreața.

Corina - "Cărţile pe faţă"

Ţinutele Corinei de la MMA au fost mereu şocante

  • Dansatorii excentrici au completat apariția șocantă a Corinei, joi seară, la Sibiu
  • DJ Wanda a pictat-o timp de 4 ore pe solistă
  • Pe coapsă, Corina a purtat-o pe Amy Winehouse
  • Ținuta Corinei a fost compusă din piese extrem de scumpe
  • În 2015, la MMA Sibiu, Corina s-a inspirat din filmul Mad Max
  • În 2014, la MMA Sibiu, solista a purtat un sutien inedit
1/6
 
 
Loading...