Valentina Pelinel mai are puțin până devină mămică, iar soțul ei se pare că se pregătește intens pentru marele moment, mai ceva decât partenera lui de viață. Petru a se asigura că nașterea va decurge în mod normal și că Valentinei nu îi va lipsi nimic, fericitul viitor tătic de fetițe gemene s-a pus pe organizat și pe...scos bani din buzunar. Iată cât plătește Borcea la o clinică privată, pentru ca Valentina Pelinel să nască în lux!


Borcea nu se uită la bani, mai ales atunci când vine vorba de iubita lui soție. Pentru că mai este puțin până când cei doi parteneri vor deveni părinți pentru a doua oară, pregătirile pentru marele moment sunt în toi! Dacă Valentina Pelinel, care a mai trecut printr-o sarcină, știe deja cum se va desfășura evenimentul și nu-și face prea multe griji, Cristi Borcea se pare că a început deja să pună la punct toate detaliile organizartorice referitoare la nașterea fetițelor sale gemene.

Fostul acționar de la Dinamo s-a gândit deja să organizeze totul cu o clinică privată, unde Valentina Pelinel se va bucura de toate condițiile necesare care îi vor face experiența nașterii mai confortabilă. De asemenea, cum toate acestea costă, se pare că Borcea s-a învoit să scoată din buzunar o sumă mare de bani pentru a se asigura că soției lui nu îi va lipsi nimic în momentul cu pricina. 

valentina-pelinel-borcea-familie.jpg

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc intens pentru momentul în care se va mări familia
Foto: Instagram

Ce sumă plătește Borcea la clinica unde va naște Valentina Pelinel

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, omul de afaceri va scoate din buzunar aproximativ 10.000 de euro. „El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiați ai cuplului Valentina Pelinel-Cristi Borcea, pentru sursa anterior menționată. 

„Valentina mai are o lună şi un pic până va naşte. Au comandat deja mobilierul, totul la dublu. Adică două pătuţuri, două dulapuri, două mese de înfăşat. Au cumpărat şi hăinuţe, însă nu foarte multe aşa cum au procedat cu Milan. În ceea ce priveşte camera, ca şi culoare vor merge pe ceva neutru, clasic, un bej sau alb, nicidecum roz”, dezvăluiau recent surse din preajma vedetei. 

Până când va naște însă, prietenele fotomodelului i-au organizat acesteia o petrecere pentru fetițele din burtică, unde Valentina a primit multe cadouri care să o ajute în rolul de viitoare proaspătă mămică. Valentina Pelinel și Cristi Borcea mai au împreună un copil, un băiețel pe nume Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 30 septembrie a anului trecut, cuplul a făcut nunta în Ungaria, după ce partenerii s-au căsătorit civil în România, la scurt timp de la eliberarea lui Borcea din arest. 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...