La 49 de ani, designerul Cătălin Botezatu e neobosit. A chefuit de ziua lui de naştere, ca la 20 de ani. După dănţuiala din club, a doua zi, Bote a pus osul la treabă. S-a dus să împartă sarmale şi cozonaci în cadrul unei campanii caritabile.


Cătălin Botezatu nu se dezminte! Dacă luna trecută era pe un pat de spital în Turcia, acum designerul este din nou plin de viaţă şi pus pe chefuit. Bote a adunat toată crema lumii mondene la ziua lui, într-un club de fiţe din Capitală. Şi deşi doctorii i-au zis mai uşor cu dănţuiala, Bote a ignorat orice sfat.. În plus, nu s-a dezlipit de paharul de şampanie. Femeile frumoase au roit şi ele în jurul lui.iubita cu foc în văzul lumii.

''Mă bucur că-i atâta lume venită de peste tot, din toate colţurile lumii şi mai ales prietenii mei foarte buni. Au venit toţi, mă bucur că suntem împreună şi că am ajuns să sărbătoresc aceşti 49 de ani'', a mărturisit Botezatu pentru ''Focus Magazin''.

Mulatra Laurette a ajuns şi ea pe ultima sută de metri să-i ureze "La mulţi ani" designerului, dar a uitat cadoul acasă.

Prietenă de când se ştie cu Botezatu, Dana Săvuică i-a făcut cadou o pereche de pantofi, dar a uitat ce număr poartă designerul: ''I-am luat o pereche de pantofi pe măsura lui, sunt negri cu şireturi albastre, o brăţară cum este cea pe care o port eu, un talisman, ştii că el e Săgetător. O şampanie şi mai multe lucruri''.

Cheful a durat până în zori şi se pare că a lăsat urme adânci pe chipul designerului, care a venit a doua zi la o acţiune caritabilă cu ochelarii de soare la ochi.

''Am pus ochelarii de soare că era soare mai devreme şi am puţine cearcăne e adevărat'', a spus Cătălin Botezatu a doua zi după petrecere.

Deşi era evident că se cam resimţea după zbânţuiala din club, Bote a pus osul la treabă şi a făcut pe ospătarul în cadrul unei campanii caritabile, unde a servit sărmăluţe şi ciorbă de perişoare oamenilor nevoiaşi.

Adina Buzatu, Florin Chilian, Alexandra Ungureanu. Maria Radu, Andreea de la trupa Amadeus, dar şi fostul fotbalist Giani Kiriţă s-au descurcat şi ei de minune în postura de ospătar: ''Primul meu job ca fotbalist a fost ospătar'', a conchis Giani Kiriţă.

După ce toată lumea a mâncat sărmăluţe şi cozonaci oferiţi de vedete, a urmat un concert al băieţilor de la Direcţia 5 care au încins atmosfera la maximum.

Loading...