Cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, locuiește de 7 ani într-un azil de bătrâni, unde este permanent îngrijită și supravegheată de personalul locației, însă cu toate acestea, vârsta începe să își spună cuvântul din ce în ce mai mult. În ultima perioadă, doamna modei românești are o stare de sănătate tot mai îngrijorătoare, cauzată de problemele specifice bătrâneții.


Recent, patronul azilului din Ghermănești unde se află „Mama Zina” a dezvăluit că aceasta nu mai are putere să lupte cu problemele cu care se confruntă şi s-a lăsat pradă depresiei. De asemenea, Zina Dumitrescu refuză să mănânce și a slăbit semnificativ. Acest lucru se poate datora și faptului că fosta creatoare de modă nu primește vizite prea dese din partea familiei și a apropiaților, fiul ei fiind marele absent. 

Cătălin Botezatu vrea să o viziteze pe Zina Dumitrescu la azil 

Aceste vești au ajuns rapid și la urechile lui Cătălin Botezatu, care s-a declarat îngrijorat de starea de sănătate a colegei lui de breaslă, mai ales dacă luam în considerare faptul că „Mama Zina” a ajuns în luna februarie a acestui an de urgență la spital. 

Cătălin Botezatu, care avea o relație bună cu creatoarea de modă, este profund impresionat de situația în care se află aceasta și susține că va face tot posibilul să o viziteze. „E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos..În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro. 

zina-dumitrescu-stare-de-sanatate1.jpg

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu este din ce în ce mai precară
Foto: Arhivă personală

 

„Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și..sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai adăugat acesta. 

„Mama Zina” nu mai are putere să lupte pentru viața ei

„Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat recent pentru Click! Ioan Casian, proprietarul azilului. 

 

 

 
 
Loading...