Cătălin Botezatu este rugat adesea să comenteze ținutele vedetelor autohtone, având în vedere experiența sa în domeniu, însă nu de fiecare dată se întâmplă ca designerul vestimentar să fie pe aceeași lungime de undă cu divele de la noi. Pe „lista lui neagră” a existat cântăreața Andreea Bălan de ceva vreme și, se pare că acesta nu și-a schimbat părerea despre artistă nici în prezent.


Deși au mai avut un schimb de replici virtual în trecut, Botezatu nu se dezminte și își păstrează ferm poziția, explicând că, din perspectiva lui, Andreea Bălan nu se află printre vedetele bine îmbrăcate din România, din păcate. Asumându-și părerea, creatorul de modă a explicat că o stimează pe artistă din alte puncte de vedere, însă stilul ei vestimentar nu intră în această categorie.

andreea-balan-tinute2.jpg

Cătălin Botezatu, critic la adresa ținutelor Andreei Bălan
Foto Instagram

Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al Andreei Bălan

„Andreea este o femeie frumoasă, talentată, ambiţioasă şi muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea în muzică, iar silueta ei este impecabilă”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro. Creatorul de modă a comentat și pe marginea stilul vestimentar al solistei.
„Andreea Bălan s-a supărat că am comentat-o de două ori. Eu o apreciez că are o voce frumoasă, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute… Este un artist desăvârşit, iar eu o stimez.

andreea-balan-stil-vestimentar.jpg

Una dintre ultimele apariții ale cântăreței Andreea Bălan
Foto Instagram

Din punct de vedere vestimentar însă, mai are mult de lucrat. Fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Observ totuşi o schimbare mică în bine, dar e cale lungă până la „aşa da””, a mai afirmat designerul pentru sursa citată.

Cum s-a apărat Andreea Bălan după ce Cătălin Botezatu a spus că e „ca un dulăpior”, când era însărcinată

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat negativ una dintre ținutele cântăreței, în perioada în care aceasta era însărcinată cu al doilea copil. „S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place!”, a explicat Botezatu la momentul respectiv. „Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a mai adăugat acesta. Vedeta a considerat comentariul lui Cătălin Botezatu ca fiind „lipsit de bun simț”.

„Poate îi spune cineva lu Botezatu (producatorii lui Teo daca tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni aici și ca femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsa de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei.

Totuși, eu arăt foarte bine aici. Multi viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea”, a fost replica Andreei Bălan, publicată pe rețelele de socializare. 

Loading...