Cătălin Botezatu a ajuns de la aeroport direct la spital după ce a acuzat dureri teribile la nivelul abdomenului. După investigații, medicii l-au operat de urgență pe Cătălin Botezatu de apendicită.


Cătălin Botezatu (52 ani) a ajuns pe mâna medicilor direct de la aeroport. Designerul a acuzat dureri în partea dreaptă a abdomenului și s-a operat de urgență. Cătălin Botezatu a ajuns la cuțit după ce medicii l-au investigat și au stabilit că are apendicită.

Cătălin Botezatu a stat internat două zile

Cătălin Botezatu a coborât din avion și a mers la spital. „Direct de la aeroport la spital, unde am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După două zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea”, a scris pe conturile sociale Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu are un stent la inimă

Cătălin Botezatu a mai postat zilele trecute că a fost în Turcia, unde merge des pentru a-și face periodic, analizele medicale. În urmă cu două luni, Botezatu spunea că inima îi joacă feste. „Dacă mă simt rău și sunt semnale de alarmă, atunci îmi sun medicii și transmit repede analizele pe care le am făcute atunci la cald și ei le citesc și le interpretează și îmi spun ce am de făcut”, spunea creatorul de modă. Cătălin Botezatu a fost operat la inimă în 2014 și 2015, într-o clinică din Turcia, pentru a-i fi montat un stent la inimă.

Citește și:

Cătălin Botezatu: «Mi-au băgat morfină de cel puţin 7-8 ori»

Cătălin Botezatu a spus de ce nu are operații estetice

 
 
Loading...