Cătălin Caragea, fostul solist al trupei 7 Klase, avea doar 22 de ani când a decis să încheie socotelile cu viața, în dimineața zilei de 24 martie 2020. Mama lui, Aurelia Deliu, a postat, zilele trecute, pe Facebook, un mesaj sfâșietor, dar și melodia ”Îmi cer scuze, mamă|!”, pe care băiatul ei a compus-o cu puțin timp înainte să se sinucidă.Aurelia Deliu, mama îndoliată, a postat pe conturile sociale un mesaj, dar și acordurile acestei piese de adio, compusă pentru ea de Cătălin Caragea, cu doar câteva zile înainte de a părăsi această lume: ”Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă, cu vocea lui fermecătoare.A fost nespus de greu și de trist.Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață - un fragment de piesă, pe care l-am ascultat pentru prima data azi, de la un prieten. Au fost scris în ultimele lui zile din viață, dar, din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou. Mereu a știut să-și ceara scuze, pentru orice”.

Aurelia nu știe de ce băiatul ei frumos și talentat, care în 2016 și-a încercat norocul și la concursul ”X Factor” (Antena 1), a decis să se sinucidă, însă este convinsă că toți cei care s-au aflat în jurul lui au avut o parte de vină: ”Numai Cătălin știe ce a fost în sufletul lui, în noaptea aceea, dar, din păcate, nu-l mai putem întoarce, să ne spună. De aceea, nu doresc nimănui să suporte consecinte urâte, în urma acestor postări. Toți cei care i-am fost aproape purtăm probabil câte o parte din vină, dar asta pâna la urmă a fost decizia lui. Și, nu vreau să învinuiesc nici băieții din trupă, nici pe Iurie Badicu, nici prietenii, care i-au fost în preajmă. Viața merge înainte, oricât de dureros ar fi. Toți avem familii, servicii, copii și trebuie să continuăm să trăim frumos și demn pe acest Pamânt. Nu doresc nimănui nici un rău. Doar Dumnezeu este în măsură să judece. Iar pe Cătălin să-l avem în memorie mereu, ca un băiat frumos, carismatic și cu o voce deosebită”.

Familia artistului se afla în străinătate, la muncă, atunci când s-a întâmplat această tragedie. Mama și sora lui Cătălin locuiesc în Austria, iar tatăl lui, în Spania.

Versurile piesei ”Mamă, îmi cer scuze!”

”Mamă, îmi cer scuze că te-am frustrat,
Îmi cer scuze că am venit acasă de prea multe ori cam beat,
Îmi cer scuze că, de prea multe ori, te-am contrat,
Vreau să spun acum că mă simt cam vinovat,
Îmi cer scuze de cadourile pe care nu ți le-am dat,
Că de prea puține ori te-am lăudat,
Și nu ți-am spus îndeajuns că te iubesc cu adevărat,
Îmi cer scuze, mamă...”
 
 

 
 
Loading...