E fiară atunci când intră în ring şi se pare că are metodele lui! Cătălin Moroşanu (33 de ani) ştie ce trebuie să facă înainte de un meci important şi nu se abate niciodată de la acestă "regulă". Luptătorul K1, căruia i se spune "Moartea din Carpaţi" a povestit câteva secrete din sportul care l-a făcut celebru, dar a dat detalii savuroase din dormitorul conjugal.


Cătălin Moroșanu şi-a deschis sufletul în faţa Oanei Turcu la Antena Stars. Luptătorul a spus că înainte de un meci stă cât mai departe de persoanele de sex feminin şi nu face dragoste cu soţia. "Viața de sportiv este frumoasă și grea. Eu, de exemplu, nu fac amor o lună înainte de un meci. Trebuie să strâng testosteron să devin fiară! Să am răutate, să mă ajute să câștig, să îl bat pe adversar să nu mai știe ce este cu el. Înainte de meci, nu accept femei în jurul meu! Femeile sunt vampiri energetici! Ele se hrănesc cu energia bărbatului”, a spus el la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de sâmbătă.

oana_si_morosanu.jpg

catalin morosanu amor viata intima sotie meci obiceiuri
Cătălin Moroşanu a povestit că renunţă la sex atunci când are de susţinut un meci important
Foto: Antena 1

"Moartea din Caparţi" a recunoscut că are o soţie înţelegătoare care îl acceptă aşa cum este şi îi foarte recunoscător pentru asta. "Soția mea a îndurat multe în 10 ani până să ne căsătorim. Mi-a acceptat multe și eu i-am greșit. Îi mulțumesc că a stat lângă mine, iar acum îi sunt recunoscător că atunci când am luat-o razna, m-a tras de mânecă”, a completat luptătorul. 

Loading...