E forfotă mare în televiziuni, căci vacanţa e pe final, iar telespectatorii vor reveni curând în fotolii, cu mâna pe telecomandă. Se lansează emisiuni noi, reality-show-uri, seriale şi producţii de divertisment. Iată că şi anul acesta avem parte de câteva transferuri notabile de la un post la altul, dar şi de vedete care pur şi simplu au dispărut din peisaj!


Anul acesta, vedetele au migrat precum păsările călătoare, de la un post la altul. E şi cazul lui Octavian Strunilă (37 de ani), care s-a mutat la Antena 1, pentru a prezenta reality-showul „Ultimul trib”, filmat în Madagascar. Ani de zile, actorul a jucat în seriale la PRO TV, a prezentat emisiuni şi a participat la reality-show-uri ca gazdă sau prezentator. Ultima oară, anul acesta, în primăvară, a fost coleg cu Andreea Ibacka, la „Ferma după perdea”, o emisiune care intra în culisele show-ului „Ferma Vedetelor”. Surpriza a fost când Strunilă a fost anunţat drept  gazda de la „Ultimul trib”. 

6_2-col-ionut-iftimoaie-ultimul-trib-antena-1.jpg

Ionuţ Iftimoaie e concurent la “Ultimul trib” (Antena 1), după ani de fidelitate la PRO TV

Tot în acest show este cooptat şi Ionuţ Iftimoaie (39 de ani), care după ani de zile de fidelitate la PRO TV merge la concurenţă, la Antena 1. Anul trecut, sportivul a fost ultima oară la emisiunea „Fort Boyard”, după ce în 2015 a participat la “Ferma Vedetelor”.

6_2-col-alexandra-velniciuc-antena-1-te-cunosc-de-undeva-sezonul-9-4.jpg

Alexandra Velniciuc va cânta la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). A făcut istorie la TVR2, alături de Horia Moculescu

La „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, va veni ca şi concurentă actriţa Alexandra Velniciuc (37 de ani). În 2002, ea a jucat în serialul „În familie” (Prima TV) şi apoi, ani de zile, a prezentat, la TVR2, alături de Horia Moculescu, emisiunea „Atenţie! Se cântă!”.

6_2-col-aradits-pro-tv-cel-in-gri-in-costum.jpg

Andrei Aradits revine la PRO TV, după 12 ani, şi va juca în serialul Vlad. Până acum a fost jurat la “Te cunosc de undeva” (Antena 1)

O altă mişcare interesantă vine de la actorul Andrei Aradits (45 de ani), fost jurat la „Te cunosc de undeva”, care după 12 ani revine la PRO TV, pentru a juca în serialul “Vlad”. Tot în „Vlad” va juca şi Adrian Nartea, cunoscut din serialele „Fast Food” şi „Fetele marinarului” (Antena 1).

6_3-col-chef-foa-kanal-d.jpg

Chef FOA a primit la Kanal D tot o emisiune culinară. În 2014 şi 2015 a fost jurat la “MasterChef”, la PRO TV

Anul acesta s-a întors în televiziune, la Kanal D, Chef Foa, pe numele lui adevărat, Florin Scripcă. El prezintă show-ul culinar „Cine-i Cheful?”. Chef FOA a debutat în 2005, la Prima TV, în „Flavours - 3 bucătari”, şi apoi a fost jurat la „MasterChef”, la PRO TV, în perioada 2014-2015. Şi Dragoş Pătraru a schimbat posturile, căci şi-a mutat „Starea naţiei” de la TVR 1 la Prima TV. 

Alte mişcări de trupe pe micul ecran

În noul sezon din „Fructul oprit”, de la Antena 1, vom avea mulţi actori noi. Bogdan Albulescu, pe care îl ştiţi din “Regina” (Acasă TV), va juca un rol principal. Mihai Bendeac va prezenta „X Factor”, ajutat de colegul lui, Vlad Drăgulin, după ce Răzvan Simion şi Dani Oţil au renunţat la show.

6_2-col-x-factor-mihai-bendeac-si-vlad-dragulin-x-factor-2.jpg

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, noii prezentatori de la “X-Factor”

Actorul Cristi Iacob i-a locul lui Andrei Aradits la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Costi Mocanu va reveni pe sticlă, la PRO TV, în calitate de prezentator la „Ninja Warrior”, alături de Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu. Amalia Enache a revenit la ştirile PRO TV, după doi ani de concediu de maternitate. Din păcate, Mihaela Rădulescu a anunţat că renunţă la locul de jurat de la „Românii au talent”.

6_mihaela-radulescu-4.jpg

Mihaela Rădulescu a plecat de la PRO TV

Şi Dragoş Bucur a renunţat la rolul de prezentator de la „Visuri la Cheie”, în favoarea lui Corneliu Ulici. La „Vocea României” vor fi doi juraţi noi, în locul Loredanei şi al lui Adrian Despot, adică Andra şi Irina Rimes. Şi la Kanal D sunt schimbări pe bandă. Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă vor fi colegi cu Victor Slav la emisiunea „Vulturii de noapte”, Teo Trandafir va prezenta şi „Vrei să fii milioanar”, iar Andreea Mantea îi ia locul Biancăi Drăguşanu, la „Te vreau lângă mine”, dar va prezenta din nou şi „Se strigă darul”. Toni Ionescu revine la Prima TV, în serialul „Trăsniţii”, după 3 ani de pauză. 

Loading...