Emisiunile de talente de la PRO TV au fost o rampă de lansare pentru mulți artiști, iar magicianul Robert Tudor este cel mai bun exemplu în acest sens. A fost finalist în sezonul cu numărul cinci de la "Românii au talent", iar acum producătorii de la PRO TV i-au pus pe cap o pălărie mare: rolul de coprezentator la "Vocea României Junior", alături de carismaticul Mihai Bobonete.


Emisiunea va debuta în 2017, la PRO TV. Așadar, cu un plus de notorietate de la an, la an, magicianul Robert Tudor a umblat și la tariful pe care îl percepe la petreceri private. Prichindeii și-l doresc enorm la ziua lor de naștere, iar părinții bagă adânc mâna în buzunar. Pe site-ul unui complex de joacă din zona Morarilor, din București, Robert Tudor își prezintă oferta: 900 de lei pentru 30 de minute de scamatorii.

robert_tudor1.jpg

Robert Tudor, Mihai Bobonete, Vocea Romaniei Junior, tarif magician, petreceri copii, PRO TV
Robert Tudor își prezintă oferta: 900 de lei, 30 de minute

Finalistul sezonului cinci "Românii au talent", Robert Tudor, i-a cucerit pe români cu numerele sale complexe de magie, dar și cu umorul său. Robert a fost pasionat de magie de mic, iar primul truc l-a facut la 7 ani. A muncit foarte mult pentru ca visul lui sa devină realitate, iar acum este apreciat pentru spectacolele sale dedicate atât copiilor, cât și adulților, dar și pentru faptul că interacționează de fiecare dată cu publicul, fiind și actor de comedie. 

 
 
Loading...