Ioana Tufaru (39 de ani) nu a moștenit decât un tablou de la regretata solistă Anda Călugărenu, mama ei, însă anual primește bani frumoși din drepturile acesteia de autor.

Ioana s-a ferit  să ne dezvăluie sumele primite de la Credidam (Centrul român pentru administrarea drepturilor artiștilor interpreți), dar ne-a povestit în ce a investit. “Anul trecut mi-am cumpărat de ei un frigider, că nu aveam. Acum să văd ce bani mai primesc, mi-am propus sa îmi iau un televizor mai bun, pentru că în momentul ăsta am unul pe tub, foarte vechi. Păstram ca amintire un tablou cu mama, dar a căzut și s-a făcut cioburi, l-am aruncat la coș. Aceea a fost singura amintire materială pe care o aveam de la femeia care mi-a dat viață”. Ioana a început să o ducă mai bine, în ultima vreme. Are un ajutor social lunar de 520 de lei, primește o alocație de 84 de lei pentru fiul ei, Luca (2 ani), iar iubitul, Ionuț (50 de ani), care lucrează la o firmă de salubrizare, are un salariu de 1.450 de lei. În plus, locuiește în garsoniera oferită de Gigi Becali, acesta plătindu-i și utilitățile.


Ioana a pierdut lupta cu cântarul, ajungând din nou la 160 de kilograme, deși în urmă cu 7 ani scăzuse la 90 de kg, în urma operației de micșorarea a stomacului.
loading...
Loading...
Citeste tot despre: