Pentru Iuliana Tudor luna decembrie este plină! Nu doar de evenimente, prezentări și alergătură, ci și de timp de calitate petrecut alături de ce dragi! Prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară” de la TVR adoră să nășească, astfel încât are acum o familie numeroasă.


Iuliana Tudor a mai botezat o fetiță!

În urmă cu câteva zile, Iuliana Tudor a participat la Sibiu, la aniversarea de un an a Sofiei Maria, fiica interpretului de muzică populară, Ovidiu Homorodean. „Am nășit-o pe Sofia cu mare bucurie, mai cu seamă că Ovidiu și Georgiana au hotărât să se căsătorească la solicitarea mea, în cadrul unei emisiuni de Dragobete. Ieri, Georgiana ne-a surprins cu o veste bună, este din nou însărcinată și așteptăm să mai vină o finuță.

iuliana-tudor4.jpg

Iuliana Tudor, din nou nașă

E o mare bucurie pentru mine să fiu alături de finii noștri  în momentele importante ale vieții lor. Avem 6 perechi de fini de cununie și 7 copii botezați.  Îmi place să fiu parte în taina nunții și a botezului ca nașă. E o binecuvântare!”, a mărturisit vedeta. 

iuliana-tudor3.jpg

Familia a fost extrem de fericită la eveniment

Prezentatoarea i-a tătai turta fetiței, așa cum spune tradiția, iar pentru eveniment și-a pregătit și o ținută specială. Se pare că postura de nașă o prinde bine pe vedetă, având în vedere că așteaptă să o boteze în curând și pe surioara Sofiei Maria. 

 

 

 

 
 
Loading...