Catrinel Menghia își surprinde adesea admiratorii virtuali cu ipostazele senzuale în care pozează, însă ultima imagine publicată de vedetă pe rețelele de socializare i-a lăsat mască pe internauți. Fotomodelul s-a lăsat fotografiată complet goală, alegând să adopte o poziție mai neobișnuită pentru ședința foto la care a participat.


Se pare că Menghia oftează la gândul vremurilor în care silueta sa era suplă și..fără burtică. Deși și în prezent arată de milioane, vedeta a publicat recent pe rețelele de socializare o serie de imagini de pe vremea în care nu era însărcinată. Una dintre aceste imagini le-a atras în special atenția fanilor fotomodelului, având în vedere că aceasta pozat complet goală pentru o ședință foto.

Catrinel Menghia a pozat complet dezbrăcată

Poza artistică este alb-negru și o surprinde pe Catrinel într-o ipostază destul de neobișnuită pentru lumea Instagramului. Pe lângă atuurile fizice pe care le are, vedeta este și foarte flexibilă, putând să execute o poziție inspirată din yoga, ce nu este la îndemâna oricui.

Catrinel Menghia, în vârstă de 32 de ani, este însărcinată și mai are foarte puțin până când va deveni mămică pentru prima oară, sarcina ajungând deja la 8 luni. Vedeta a umblat în sertarul cu amintiri, de unde a scos la iveală o fotografie care a fost pe placul internauților, complimentele fiind nelipsite din dreptul imaginii cu pricina, chiar dacă putem consideră că aceasta este destul de atipică.

Actrița îşi dorea de ceva timp să devină mămică, având în vedere că aceasta formează un cuplu alături de producătorul de film Massimiliano di Lodovico, de şapte ani. Massimiliano i-a devenit partener de viață vedetei, după ce Catrinel a divorțat de Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

catrinel-menghia.jpg

Foto Instagram

„Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou”, scria emoționată Catrinel în mediul online, în urmă cu ceva vreme.

 

 

 
 
Loading...