Dana Nălbaru (42 de ani) este o mamă cool pentru copiii pe care îi are alături de Dragoş Bucur şi pentru India Roxana, fetiţa pe care cuplul a adoptat-o recent. Fosta memebră a formaţiei HI-Q este implicată într-o multitudine de proiecte, dar nu neglijează deloc importanţa timpului petrecut alături de copii, aşadar, ori de câte ori are ocazia se alătură acestora în mici aventuri cotidiene. În urmă cu doar câteva zile, Dana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de fiica sa, care a ajuns-o în înălţime.


Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt nişte părinţi moderni, care nu setează standarde inutile şi imposibil de atins pentru cei trei copii ai lor. În urmă cu doi ani, ei au decis să o retragă pe fiica cea mare, Sofia (13 ani), de la şcoală, după ce au constatat cu amărăciune că sistemul de învăţământ din România cultivă frica elevilor şi le dezvoltă sentimente negative.

dana-nalbaru-fiica-sofia_1.jpg

dana nalbaru
Fiica Danei Nălbaru are 13 ani şi a ajuns-o, în înălţime, pe Dana Nălbaru
Foto: Mihai Ionescu

Dana şi Dragoş şi-au retras fiica de la şcoală în 2017

La vremea respectivă, hotărârea lor a fost privită cu ochi critici de către anumite persoane, însă Dana şi Dragoş nu s-au lăsat afectaţi de comentariile negative şi au explicat de ce au luat decizia respectivă. „Mi-am dat seama că sistemul de învățământ, acesta organizat pe grupuri de oameni care trebuie să demonstreze în fața altora că și cât știu, că și cât au învățat, este depășit de vremurile pe care le trăim. Consider că felul în care învață copiii în școlile din ziua de azi naște în ei o grămadă de frustrări care au darul de a le distruge frumusețea interioară”, declara Dana, în 2017. 

dana-nalbaru-fiica-sofia_2.jpg

dana nalbaru si fiica
Sofia nu mai merge la şcoală, părinţii săi au optat pentru sistemul home schooling
Foto: Mihai Ionescu

Dana, implicată în proiectele sociale 

Dana este implicată în numeroase proiecte sociale şi militează pentru redescoperirea iubirii de sine. În plus, ea consideră că o viaţă fericită este una trăită în armonie. Pentru a-şi exprima punctul de vedere şi a-şi face mesajul auzit ea a demarat o campanie în anul 2018, pe care o continuă astăzi cu ajutorul soşului său, Dragoş Bucur. La începutul lunii ea a lansat o piesă în care a abordat subiectul suferinţei cu care se confruntă oamenii de-a lungul vieţii, în special după vârsta de 40 de ani, atunci când anumite presiuni sociale încep să fie resimţite într-un mod accentuat. Cel care a regizat videoclipul piesei emoţionante a fost chiar partenerul de viaţă al solistei, Dragoş.

dana_nalbaru_drama_1.jpg.jpg

dana nalbaru videolclip
Videoclipul melodiei a fost regizat de către soţul Danei, actorul Dragoş Bucur

Sofia, de aceeaşi înălţime cu mama sa, Dana 

Cu toate că se ocupă îndeaproape de proiectele persoanle, Dana nu ignoră importanţa pe care timpul petrecut cu cei mici o joacă în dezvoltarea lor. Recent ea a fost surprinsă de către fotoreproterii Click! alături de fiica sa, Sofia, într-un centru comercial din Capitală. Dana şi Sofia au fost însoţite de o prietena de-ale Sofiei, iar orele de distracţie au trecut repede.

dana-nalbaru-fiica-sofia_3.jpg

dana nalbaru si sofia
Foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi, un maiou şi o pereche de balerini, Dana Nălbaru deborda de energie. Despre machiaj nici nu a putut fi vorba, căci Dana promovează frumuseţea naturală, nu cea creată cu ajutorul trucurilor estetice. Sofia este o domnişoară în toată regula, fiind de aceeaşi înălţime cu mama sa. Adolescenta şi-a exprimat simpatia pe care o poartă formaţiei de muzică rock Guns'n'Roses, căci a purtat un triocu cu emblema trupei. 

dana-nalbaru-masina-eco.jpg

dana nalbaru masina eco
Dana Nălbaru conduce o maşină puţin dăunătoare mediului înconjurător
Foto: Mihai Ionescu

După ce au petrecut un timp în centrul comercial, Dana şi cele două adolescente s-au îndreptat către maşina eco pe care o conduce solista. Grija pentru mediu i-a determinat pe soţii Bucur să achiziţioneze un autoturism eco friendly, care nu reprezintă un factor poluant atât de mare.

 

 
 
Loading...