Au început şi bărbaţii să se aleagă cu critici aspre din partea fashion-editorilor. Dacă până acum doamnele erau analizate sub lupă, iată că a venit vremea ca şi artiştii să acorde mai multă atenţie ţinutei, căci nu se ştie niciodată unde ajung şi cine le comentează stilul vestimentar. Cornel Ilie de la Vunk este solistul care s-a numărat săptămâna aceasta printre "victimele" Iuliei Albu.


Cornel Ilie (41 de ani) de la Vunk nu a convinsd-o pe IUlia Albu că ar fi cel priceput artist pentru a mixa piesele vestimentare. Vedeta nu l-a menajat deloc pe cântăreţ şi a catalogat apariţia sa de la evenimentul de pre lansare a albumului Alinei Eremia drept una ştearsă. 

"De mult n-am mai văzut o ţinută aşa ternă. Are nevoie de nişte încurajări din partea noastră. Haideţi să-l încurajăm cu un trofeu Bau", a spus, ironică, Iulia Albu la rubrica ei de la Kanal d.

cornel ilie alina eremia iulia albu
Cornel Ilie este solistul trupei Vunk
Foto: arhivă personală

Cornel Ilie s-a însurat cu Eiza în urmă cu doi ani, iar în noiembrie 2015 cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au botezat-o Zara Elisabeta. Noul rol l-a acapăarat cu totul pe artist care este dedicat trup şi suflet micuţei. “Meseria de tătic cu cea de artist se completează destul de bine. Schimbarea asta este firească pentru toți. Nu știu dacă sunt un tătic de nota zece, contează să fiu pentru fetița mea, nu pentru ceilalți”, povestea artistul în trecut pentru Click!

 

loading...
Loading...