Bianca Drăguşanu, Anda Adam, Alina Puşcaş (32 de ani), Deea Maxer, Graţiela Duban, Carmen Brumă şi Adina Halas şi-au etalat trupurile de zeiţă, pe Litoral. În ciuda vârstei, căci niciuna nu mai are 20 de ani, ele pot participa oricând la un concurs de frumuseţe.


Bianca Drăguşanu este, de departe, una dintre cele mai sexy mămici din România! Prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” (Kanal D) este tare mândră de formele sale apetisante. Recent, ea a fost surprinsă pe o plajă de fiţe, din Mamaia, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, din două piese. Mămica fetiţei Natalia Sofia, în vârstă de doi anişori, a atras toate privirile turiştilor. Însă nu mulţi ştiu câte sacrificii face Bianca pentru a avea o  talie de viespe: “Am făcut eforturi foarte mari ca să ajung la forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand nimănui. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene. Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, la Antena Stars.

6-7-vedete-3.jpg

Anda Adam (38 de ani) are o fiică, Evelin (2 ani)

Dar şi veşnica ei rivală, Anda Adam, are grijă de trupul ei. Celebra solistă s-a bronzat în propriile costume de baie, pe care le vinde cu aproximativ 500 de lei, şi a făcut senzaţie cu formele apetisante. Anda are o fiica, Evelin, în vârstă de 2 anişori, pe care o îmbracă foarte elegant, ca pe o prinţesă.

6-7-vedete-puscas.jpg

Alina Puşcaş (32 de ani) are doi copii, Melissa (1 an şi nouă luni) şi Alexandru (3 ani)

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) a făcut şi ea furori, săptămâna trecută, la mare, alături de soţul Mihai, şi de cei doi prichindei ai lor, Melissa (1 an şi 9 luni) şi Alexandru (3 ani). Vedeta Antenei 1 are un corp tonifiat, turiştii fiind cu ochii pe ea, când intra în valurile mării.

6-7-vedete-5.jpg

Graţiela Duban ( 31 de ani) are un fiu, Armin (6 ani)

Fotoreporterii Click! au surprins-o la piscina unui hotel pe Graţiela Duban, nimeni alta decât soţia carismaticului actor Andrei Duban, cuplu care a tras din greu la concursul “Ferma vedetelor”, ediţia trecută. Ea le-a dat clasă celorlalte turiste, cu corpul ei frumos, dar şi cu bustul generos şi cu posteriorul bombat.

4.jpg

Deea Maxer (26 de ani) are un fiu, Andreas (7 ani)

Iar Deea Maxer, soţia lui Dinu Maxer, şi-a postat pe conturile sociale fotografii din Venus, staţiune unde dansează în fiecare seară, în sezonul estival. Ea şi-a etalat bustul mărit la medicul estetician. Deea se află pe Litoral alături de Dinu, care prezintă evenimente mondene, şi de fiul lor, Andreas, care a moştenit talentul vocal al celebrului său tată.

Şi primele asistente tv sunt sexy-mama!

6-7-vedete-9-1.jpg

Carmen Brumă (41 de ani) are un fiu, Vlăduţ (3 ani)

Carmen Brumă arată ca de 25 de ani iar abdomentul ei pare mai degrabă o tablă de şah, fiind plin de pacheţele de muşchi. După ce l-a născut pe Vlăduţ Badea, ea a continuat să ţină dietă şi să facă exerciţii la sala de sport. Deşi e greu de crezut, Carmen, iubita lui Mircea Badea, a cântărit peste 80 de kilograme, în anii de liceu. Acum mănâncă foarte multe salate şi evită dulciurile.

6-ved-adina-halas-vacanta-algarve-6.jpg

Adina Halas (38 de ani) are un băiat, Serghei (7 ani)

Dar şi colega ei, Adina Halas, pe care a cunoscut-o în urmă cu 18 ani, la Antena 1, are acelaşi regim de viaţă, cu mult sport şi un meniu cu puţine calorii. În timp ce Carmen este mai filiformă, Adina are cu câteva kilograme în plus, însă e mulţumită de felul în care arată. Şi Adina are un copil, Serghei, în vârstă de şase ani, cu soţul ei, Lucian Hugeanu. Carmen şi Adina au fost primele asistente tv, la emisiunea ”Noaptea târziu, cu Mircea Badea”.

 
 
Loading...