Are 48 de ani și este o mamă extrem de sexy.Anca Țurcașiu nu-și mai încape în piele de bucurie când se află în preajma fiului său. Radu este un tânăr în devenire, care-și face părinții fericiți.


Este căsătorită de 20 de ani cu medicul stomatolog Cristian Georgescu și de 19 ani este mamă. Dumnezeu i-a dat pe 1 martie  un băiat, care seamănă leit cu ea și de care este tare mândră. Radu Georgescu este un tânăr preocupat de carte și nicidecum de viața mondenă, pe care ar fi putut să o frecventeze, ca mulți alți copii de vedete.

Anul trecut a luat nota 10 la Matematică și 9,45 la proba de Fizică, de la Bacalaureat. Iar după cum a anunțat Anca Țurcașiu, absolventul de „Gheorghe Lazăr”, își continuă studiile la  Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

turcasiu.jpg

anca turcasiu, fiu, sot, familie
Anca Țurcașiu, alături de soțul și de fiul ei
”E legat de prieteni, de familie, nu vrea să plece sub nici o formă din ţară”, a declarat Anca pentru Click!, care este convinsă că fiul ei va fi un foarte bun inginer de avioane. Și ca să demonstreze că este un copil cu adevărat deosebit, Radu nu și-a luat vara trecută o vacanță binemeritată, după atâtea examene.

În loc să se distreze cu gașca, acesta a preferat să lucreze ca ospătar la restaurantul libanez și pește al familiei, deschis la malul mării.

Artista locuiește împreună cu familia într-o vilă în cartierul ”Paradisul Verde”, construit de nașul ei de cununie, Cristian Țânțăreanu.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: