După ce s-a stabilit definitiv în Germania, în anul 2012, muzicianul şi actorul Lucian Viziru (38 de ani) îşi petrece tot timpul liber alături de soţia lui, Ema (38 de ani), şi de fiul lor, Mihai. De curând, fiul artistului a împlinit patru ani.


E mai fericit ca niciodată! Lucian Viziru locuieşte cu familia lui în Stuttgart, acolo unde este antrenor de tenis, de mai bine de doi ani.

Recent, actorul a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva imagini în care apare fiul lui, care tocmai a împlinit patru anişori! Acesta e un băiat foarte simpatic şi plin de viaţă. În plus, îi seamănă leit actorului.

mihai_viziru.jpg

lucian viziru mihai ema aniversare
La împlinirea celor patru anişori, băiatul lui Lucian Viziru a avut un tort cu multă frişcă
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia prietenilor virtuali nu a întârziat să apară: “La mulţi ani, Mihăiţă! Să-ţi dea Dumnezeu multă sănătate, fericire şi noroc!”, “La mulţi ani!!!! Multă bucurie şi sănătate puiului mic!!!", i-au scris fanii, pe reţeaua de socializare.

lucian_si_mihai.jpg

lucian viziru mihai ema aniversare
Lucian Viziru este cel mai fericit alături de fiul lui, simpaticul Mihai
Foto: Arhivă personală

 

Lucian şi soţia lui, Ema, se iubesc la fel ca în prima zi

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Lucian Viziru s-a căsătorit cu Ema Daniela Viziru în data de 17 iulie 2010. De atunci, cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută în familie. Cât despre cântat… "De cântat, voi mai cânta dacă voi mai avea timp. Iar în ceea ce priveşte plecarea în Germania, am vrut să plecăm din 2010, dar au apărut evenimente mai mult sau mai puţin fericite în viaţa nostră, care ne-au ţinut în România (nunta, botezul lui Mihai, boala şi decesul tatălui meu)", a mărturisit Lucian Viziru, în 2013.

lucian3.jpg

lucian viziru mihai ema aniversare
Lucian Viziru, alături de soţia lui, Ema, dar şi de Mihăiţă
Foto: Arhivă personală

 

 
 
Loading...