A fost paradă de vedete la Media Music Awards, joi (3 septembrie), la Sibiu. Unele artiste au făcut furori pe covorul “verde”, dar Lidia Buble (22 de ani) a fost o apariție controversată. „Amanta” lui Răzvan Simion (35 de ani) e de nerecunoscut.


Lidia pare foarte îmbătrânită în ultimul timp. Se pare că scandalul monstru în care este acuzată că i-a destrămat familia matinalului de la „Neatza” nu i-a căzut bine blondinei. Look-ul extrem de bronzat nu o prinde pe artistă, dar nici rochia roz bombon care a atras atenția pe covorul galei MMA, dar nu într-un mod pozitiv. Coafura o face pe cântăreață să arate mai bătrână cu 10 ani. 

Cunoscutul fashion editor Iulia Albu (35 de ani) i-a adus numai critici Lidiei Buble, în emisiunea de seară difuzată la Kanal D: „Ținuta ei arată ca o bomboană roz de pe botul unui pantof. Pare că se simte foarte inconfortabil în această ținută. Cred că și-a făcut coafura aia într-un salon de cartier. Primește nota minus 7”.

Și-a dezamăgit fanii cu o prestație jenantă

lidia_buble.jpg

lidia buble batrana mma
Lidia Buble nu a fost în stare să cânte live pentru fanii veniți să asculte noua ei piesă
Foto: Dorin Constanda

 

Venită să își lanseze noul single pe scena din Piața Mare a Sibiului, Lidia Buble s-a făcut de râs în fața fanilor. Se pare că artista a cântat playback, iar spectatorii prezenți la MMA i-au semnalat acest lucru pe pagina ei personală de Facebook: „De la Sibiu Update: Playback! Rușinică!”

 
 
Loading...