Are 47 de ani, este mamă, însă nu-și arată deloc vârsta din buletin. Eugenia Șerban a făcut furori, recent, la un eveniment monden. Actrița n-a făcut un secret din faptul că a apelat la medicii esteticieni pentru a-și corecta micile imperfecțiuni.


Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă până-n pământ, accesorizată cu pantofi cu talpă joasă, Eugenia Șerban a atras toate privirile marți seara, la petrecerea clinicii la care își face intervențiile estetice.

Actrița a jucat rolul de gazdă, a primit invitații și a ținut un scurt discurs. Dincolo de atuurile cu care a înzestrat-o mama natură, ochii superbi albaștri, buzele senzuale și silueta impecabilă, toți au remarcat prospețimea de pe chipul Eugeniei.

eugenia_serban.jpg

eugenia serban
Eugenia Șerban a făcut furori recent la un eveniment monden
foto: arhivă personală

 

Actrița n-a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutorul medicilor pentru a-și păstra frumusețea și pentru a-și corecta câteva imeprfecțiuni. Și-a făcut o blefaroplastie, adică și-a îndepărtat chirurgical surplusul de piele de pe pleoape, un lifting cu fire resorbabile, dar și câteva serii de injecții cu botox, care i-au șters ridurile de pe chip.

 
 
Loading...