Diana Belbiță și Marius Crăciun cu siguranță par foarte apropiați, iar acest lucru îi bucură mult pe fanii celor doi. Întrebată pe internet dacă formează un cuplu cu Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii Ferma, ea a spus exact ce avea pe suflet.


Câștigătorul de la Fermă și finalista emisiunilor Exatlon, dar și Ferma 2019, au fost foarte apropiați pe parcursul filmrărilor, iar fanii lor sunt curioși dacă între cei di chiar s-a materializat o relație.

Săturată de întrebările primite cu privire la posibilitatea unei relații dintre ea și Marius Crăciun, luptătoarea de MMA a stabilit exact cum stau lucrurile dintre ei.

Deși a publicat o fotografie cu el, Diana Belbiță nu a vrut să recunoască faptul că ei se iubesc și că formează un cuplu. Mesajul publicat de ea pe rețelele de socializare a iscat multă controversă în rândul fanilor care își doresc să-i vadă pe cei doi împreună.

belbita.jpg

Diana Belbiță și Marius Crăciun formează un cuplu?
Foto Instagram

„Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea «Tu și Marius formați un cuplu?» Eu și Crăciun Marius păstrăm legătura și după FERMA, așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi”, a scris ea pe Instagram.

 

 

Loading...