Sărbătoare mare în familia Iulianei Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1! Vedeta şi-a sărbătorit băieţelul şi i-a oferit o petrecere ca în poveşti.


Tudor, fiul Iulianei Tudor, a împlinit şase ani, iar celebra lui mamă a reuşit să-l facă extrem de fericit. Vedeta a mărturisit cum şi-a surprins băieţelul şi i-a transmis totodată şi un mesaj emoţionant. 

"Când te-am născut, m-a atins Dumnezeu. Când mi te-au adus în braţe, m-a învăluit mirosul iubirii. Când mi-ai spus prima oară «mamă», m-am simțit femeie cu adevărat! Îți multumesc pentru fiecare zi, Minunea mea! La 6 anișori! La mulţi ani, puiul meu! (...) Tudor va avea trei zile de petreceri. Se serbează cu colegii la gradiniţă, are şi serbarea de sezon, iar duminică sărbătoreşte împreuna cu prietenii si cu verişorii. 

iuliana-si-fiul-ei-tudor.jpg

iuliana tudor fiu tudor aniversare 6 ani
Tudor şi mama lui celebră, Iuliana Tudor
foto: arhiva personală

Şi-a dorit de ziua lui o maşinuţă verde, culoarea ierbii şi o carte cu poveşti. Şi ce este frumos azi este faptul că primeşte cadouri, dar şi dăruieşte la rândul lui. Cei de la grădiniţă l-au rugat ca într-o cutie de pantofi să pună câteva lucruri pe care vrea la rândul lui să le dăruiască altor copii care nu au fost la fel de norocoşi ca el. A pus, aşadar, şosetele, şase maşinuţe, nişte hăinuţe şi o carte cu Moş Crăciun", a mărturisit Iuliana Tudor.

 

 

 
 
Loading...