Gina Pistol se află în Asia, loc unde filmează noul sezon din Asia Express, și a simțit să le împărtășească și fanilor chinurile prin care trece acolo. Prezentatoarea tv s-a filmat pe Instagram, arătându-le tuturor cum arată ea după o zi de filmare. La un moment dat, ea le-a arătat fanilor ce cadou a primit de la iubitul ei.


Este cunoscut publicului faptul că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mult timp, însă cei doi au fost întotdeauna rezervați cu privire la acest aspect. Și deși nu vorbesc foarte mult despre relația lor, iată că, Gina a dat din casă și le-a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley.

Artistul i-a oferit un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, care face referire la numele său de scenă, Smiley (n.r. zâmbăreț). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, spune Gina, atunci când vorbește despre accesoriul primit.

ginaaa.jpg

Gina Pistol a pimit un lănțișor cu un zâmbet de la Smiley
Foto Instagram

Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: «Suntem doi oameni sinceri care se iubesc»

Gina Pistol a acordat un interviu pentru Elle, în care a lăsat la lumină câteva detalii prețioase, de suflet, despre ceea ce trăiește alături de Smiley. A explicat și de ce preferă să păstreze totul departe de cei care nu le sunt apropiați.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei", a spus vedeta tv în cadrul interviului."De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el", a mai spus vedeta Anteni 1.

 
 
Loading...