Mădălina Ghenea (28 de ani) a pus mâna pe o comoară. Şi nu ne referim aici doar la miliardele, deloc puţine la număr, din conturile lui Matei Stratan. Tânărul de 29 de ani este extrem de modest, cu foarte mult bun-simţ şi îi face toate poftele frumoasei oltence.


Când te gândeşti la averea familiei lui Matei Stratan, îţi imaginezi că bogătaşul nu mişcă un deget şi îşi permite chiar să angajeze oameni care să-i facă şi piaţa sau să-i conducă maşina. Însă, nu e deloc aşa. Logodnicul Mădălinei Ghenea a fost surprins în weekend la un supermarket din comuna Snagov, Ilfov. După mai multe escapade prin Italia şi Grecia, se pare că cei doi amorezi s-au retras într-o vilă de pe malul lacului Snagov, localitate supranumită şi “raiul bogătaşilor”.

Miliardarul a mers la cumpărături la un supermarket din Snagov

 

Dacă e să ne luăm după postările Mădălinei de pe conturile de socializare, Matei o tratează ca pe o zeiţă, iar imaginile cu micul-dejun pregătit pentru olteancă i-au adus simpatie lui Matei în rândul internauţilor. Poftele Mădălinei l-au scos şi sâmbătă din casă pe chipeşul miliardar. Îmbrăcat casual, Matei s-a plimbat printre rafturile unui supermarket şi a umplut un coş plin cu bunătăţi. Sucuri naturale, ceaiuri, îngheţată şi câteva pungi de chipsuri. Apoi s-a aşezat frumos la coadă şi deşi în magazin se formase un rând imens la casă, tânărul i-a cedat locul unui client care avea în coş doar un pepene roşu.

După ce a achitat, Matei s-a urcat într-un superb autoturism de lux, maşina fiind de altfel singurul accesoriu care indica statutul de miliardar, şi-a plecat spre casă, unde îl aşteptau, cel mai probabil, Mădălina şi fetiţa sa. Superba olteancă şi fiul ieşeanului Dan Stratan sunt împreună de mai bine de un an. În aprilie, Mădălina l-a făcut pe Matei tătic de fetiţă, iar cei doi îşi declară dragostea ori de câte ori au ocazia.

loading...
Loading...
Citeste tot despre: