Mihai Trăistariu nu a avut parte de o adolescență prea frumoasă deoarece fetele nu-l plăceau. Artistul era complexat din multe prinvințe, iar cele mai multe lucruri le țineau departe pe fetele de care îi placea lui când era adolescent.


Mihai era scund și avea probeleme cu acneea, motive care îl făceau să se simtă oarecum inferior. Artistul plângea acasă din cauza aceasta și a mărturisit că și-a pierdut tatăl atunci când era în clasa a 11 a. Artistul a suferit mult și obișnuia să mergă frecvent la mormântul tatălui să plângă și să-i spună că vrea să devină vedetă.

„Eram mic de statură, plin de coşuri şi plângeam acasă. Aveam părul vâlvoi. Acum e implantat, e numai bine. Mi s-au creat complexe uriaşe. Tata a murit în clasa a 11a şi m-am gândit ce trebuie să fac ca să am succes la fete. Și mă duceam la mormâîntul lui și plângeam că voiam să devin vedetă. Mama mă certa, că cică nu aş fi mers, dar ea nu ştia. Asta s-a întâmplat la 17 ani. La 19 ani cântam efervescent și la 21 de ani aveam trupă. După ce am pus pozele alea tâmpite pe facebook, nici nu-ţi zic. Acum fetele îmi dau mesaje şi îmi trimit fotografii. Toate relaţiile mele au fost cu admiratoare. Dacă m-am dus la cafea, depinde, m-am dus şi nu. Mai întâi vorbeam cu ele”, a povestit Mihai Trăistariu despre relaţiile sale pentru Antena Stars.

 
 
Loading...