A venit și cea de-a treia gală la „Bravo, ai stil”. După ediția de sâmbătă, 11 februarie, și cea de-a doua gală în care s-au făcut eliminări, au mai rămas numai 11 concurente.


Denisa, Letiția și Paola au avut imunitate, reușind să obțină cele mai multe steluțe pe parcursul săptămânii. Cu toate acestea, după ce a avut o atitudine nepotrivită în fața juraților, Paola și-a pierdut „protecția”, obținând cel mai mic punctaj în această gală. Cele mai multe nominalizări pentru eliminare din partea colegelor, le-a primit, de această dată la „Bravo, ai stil!”, Laura.

Ce concurentă a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!”, în a patra gală

jurati_bravo_ai_stil.jpg

bravo ai stil
"Bravo, ai stil!"- gala numărul patru
Foto: arhivă personală

Seara Disco a fost una a spectacolului. Letiția a ieșit pe ultimul loc în urma notelor acordate de jurați, așa că a ajuns în pragul eliminării. Concurentele salvate au votat-o în majoritate pe Denisa, așa că aceasta i s-a alăturat Letiției în așteptarea rezultatelor celor de acasă.

letitia_bravo_ai_stil.jpg

letitia
Letiția (30 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Letiția a părăsit competiția, căci a fost votată de doar 9,7% din cei care au trimis SMS la 1206, asta deși în ediția trecuta a fost a treia în topul preferințelor. Originară din Târgoviște, bruneta de 30 de ani a fost prima care a pășit în competiția celui de-al doilea sezon.

 

laura_bravo_ai_stil.jpg

laura bravo ai stil
Laura (31 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Dintre cele două concurente propuse spre eliminare, cea care nu a reușit să obțină suficiente voturi din partea publicului și cea care a fost eliminată în a treia gală la „Bravo, ai stil!” este Laura. 

Pe de altă parte, în top 3 privind preferințele publicului s-au clasat Andreea, Dănuța și Letiția. 

 
 
Loading...