Mihai Găinuşă se mândreşte cu cei doi copii ai săi şi are şi de ce. Fetiţa - Eva, în vârstă de 12 ani, îi seamănă leit, iar băieţelul- Andrei, de patru ani, este un cavaler în devenire. Responsabil cu buna dispoziţie în familie şi la curent cu noutăţile, realizatorul i-a scos, miercuri seara, pe cei mici la cinematograf la avanpremiera filmului "Cartea Junglei".


De când nu mai apare pe sticlă, Mihai Găinuşă are mai mult timp pentru familie. Miercuri seară, fostul "cărcotaş" a onorat invitaţia la cinematograf. Nu a venit singur, ci cu cei doi copii ai săi, care au fost admiraţi de toată lumea. Eva este deja o domnişoară care pare bucăţică ruptă din celebrul ei tată, iar Andrei i-a cucerit pe toţi cu zâmbetul luni ştrengar.

mihai_gainusa.jpg

mihai gainusa copii cinematograf cartea junglei
Mihai Găinuşă are o familie frumoasă
foto: arhiva personală

Toţi trei au intrat în sală şi au urmărit cel mai nou film Disney, "Cartea Junglei", peliculă inspirată de animaţia clasică a studiourilor, care reprezintă o nouă aventură extraordinară live-action a lui Mowgli, alături de pantera Bagheea şi ursul Baloo. Filmul este disponibil în avanpremieră pentru public începând din 14 aprilie, urmând să ruleze în format 3D (subtitrat şi dublat), respectiv IMAX 3D şi 4DX 3D (subtitrat). 

Mihai Găinuşă a dispărut de la tv , dar are o nouă emisiune, un matinal la Radio Seven, post la care este coleg, printre alţii, cu Marius Vintilă. 

 

Loading...