Cu ani în urmă şi-a lăsat familia pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și s-a refugiat în Schitul de la Muntele Athos, în speranța că o să își găsească liniștea și echilibrul sufletesc. Tatăl Deliei (36 de ani), Ion Matache, a revenit de Paşte în România, în sânul familiei, determinat de unele probleme de sănătate, dar şi de dorul de fete. Acum, viaţa monahală se pare că va rămâne în urmă.


Îmbrăcat la patru ace, într-un costum din două piese și o cămaşă albă, Ion Matache radia de fericire duminică, 15 aprilie, la botezul nepoatei sale, Jessica (5 luni), fetiţa Oanei şi a lui Răzvan Miheţ. Bărbatul avea ochii umezi de emoţie şi ne-a mărturisit că viaţa lui de acum îl mulţumeşte pe deplin şi că este recunoscător experienţei pe care a avut-o la Muntele Athos.

Ion Matache
Tatăl Deliei (dreapta), alături de fete, gineri şi fosta soţie, la botezul nepoatei
foto: arhivă personală

“Am venit în țară din cauza unor probleme medicale, am o fractură, am căzut acolo! Așa că am venit să îmi fac analizele aici și mi-au găsit și alte probleme medicale. Nu știu dacă o să mă mai întorc acolo! Pot să vă spun că a fost o etapă din viața mea și cam atât. Cred că mi-am căpătat înțelepciunea care trebuia și acum pot trăi oriunde. Nu pot să vă spun care au fost primele cuvinte atunci când mi-am văzut fetele (pe Delia şi pe Oana), vă spun doar că am plâns cu toții”, a declarat Ion Matache pentru Click!

loading...
Loading...