Actorul Octavian Strunilă a renunţat sâmbăta trecută la burlăcie, jurându-i credinţă Oanei Botez, mama celor doi copii ai săi, chiar pe malul mării, în Staţiunea 2 Mai. După o ceremonie atipică, în care au fost cununaţi de un răspopit, mirii au dat startul unei petreceri de pomină, în care invitaţii marca VIP s-au distrat până-n zori.


După nouă ani de relaţie, doi copii frumoşi şi multe proiecte împreună, iată că a venit vremea ca actorul Octavian Strunilă (35 de ani), gazda show-ului „Jocuri de celebritate” (PRO TV), şi Oana Botez să se căsătorească. Nunta a fost una ieşită din tipar, pe malul mării, cu 100 de invitaţi, prieteni buni, colegi de filmări şi de teatru. Pentru că Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române le-a interzis preoţilor să oficieze căsătorii în afara lăcaşului de cult, Strunilă a fost nevoit să apeleze la serviciile unui preot ”privat”, pentru ceremonia de pe plajă.

12-13-vedete-foto-1-2-col.jpg

Doiniţa Oancea, încadrată de mirii Octavian şi Oana

Click! a aflat însă că această cununie religioasă a fost doar una simbolică: ”Din păcate pentru miri, această cununie religioasă nu este recunoscută de Biserica Ortodoxă Română, deoarece a fost oficiată de un caterisit (n.r-părintele Ştefan Popa a fost caterisit după ce, aflându-se la cea de-a doua căsnicie, a recunoscut că trăia în concubinaj cu altă femeie)”. Petrecerea, în stil rock, şi desfăşurată la un restaurant de la malul mării, a fost de pomină, iar fotografiile postate de meseni pe Internet sunt de-a dreptul amuzante.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Invitaţii au respectat regulile şi s-au îmbrăcat rock la nunta de pe plajă

Printre invitaţi s-au aflat şi finii lui, Mihai Bobonete cu soţia, naşii Paul Ipate şi Cătălina Jojo Grama, colegii Mihai Rait, fosta parteneră din „Inimă de ţigan”, Doiniţa Oancea, dar şi Virgil Ianţu, şi cei doi copii ai cuplului, Sasha (5 ani) şi Equezella-Maria.

12-13-vedete-1-col-cap-axl-rose-hepta.jpg

Actorul din «Las Fierbinţi» (PRO TV) l-a imitat perfect pe solistul Axl Rose,
Foto: Hepta

Mihai Bobonete a fost sosia perfectă a solistului Axl Rose (55 de ani), de la trupa Guns  n Roses, purtând celebra bandană roşie a rocker-ului, dar şi o perucă blondă cu breton. Actorul din ”Las Fierbinţi” a întreţinut atmosfera cu glumele sale, fiind de departe sufletul petrecerii. Şi mireasa Oana şi-a schimbat ţinuta de mireasă, trecând la tricou, fustă şi geacă de piele.

12-13-vedete-foto-3-3-col.jpg

Octavian şi Oana Strunilă au fost năşiţi de Paul Ipate şi Jojo

“A fost o nuntă relaxantă, la care s-a dansat şi s-a cântat până la 5.00 dimineaţa. Au avut vreme bună, semn că sunt oameni buni şi ei. Atmosfera a fost întreţinută de Tonic Band, trupa care cântă şi la emisiunea «Jocuri de celebritate» de la Pro TV, iar meniul a fost unul special, cu fructe de mare şi produse româneşti. Iar tortul, cu fructe şi bezea, i-a cucerit pe meseni. Mirii au primit cadouri şi sume de bani, aşa cum este obiceiul”, ne-a povestit o sursă aflată la eveniment. Bobonete se pregăteşte şi el de nuntă, după colegii Rait şi Strunilă, ca mai apoi să-i vină rândul lui Paul Ipate.

Colegi de muncă, prieteni şi rude acasă

12-13-vedete-foto-5-2-col-jocuri-de-celebritate.jpg

Paul Ipate, Mihai Bobonete şi Octavian Strunilă sunt colegi la “Jocuri de celebritate”(PRO TV)

Octavian Strunilă, Paul Ipate şi Mihai Bobonete sunt nu numai colegi la emisiunea „Jocuri de celebritate”, de la Pro TV, ci şi buni prieteni. Octavian Strunilă i-a botezat copiii lui Mihai Bobonete şi soţiei sale, şi îi va cununa în iunie, iar Paul Ipate i-a fost naş actorului din „Numai iubirea” şi „Inimă de ţigan”. Octavian Strunilă şi Paul Ipate au fost anul trecut colegi „de suferinţă” la „Ferma Vedetelor”, iar din toamna lui 2016, cei trei fac parte din echipa emisiunii „Jocuri de celebritate” (PRO TV).

 

Loading...