Turneul de caritate pe care Florin Salam l-a susţinut în Statele Unite ale Americii s-a încheiat prost pentru celebrul manelist, care a fost oprit în urmă cu patru zile de poliţie pe aeroportul J.F.K din New York, după ce s-a descoperit că avea în bagaje 100.000 de dolari, peste limita cash admisă. Ca să nu-şi îngrijoreze fanii ce îl aşteptau în Germania să arunce cu bani pe dedicaţii, artistul s-a filmat în aeroport explicând că s-a anulat cursa aeriană şi că va ajunge cu o zi întârziere în clubul unde avea concert. În fapt, artistul fusese reţinut să dea explicaţii pentru suma colosală pe care o avea în bagaj.


Nu mai încape niciun dubiu că zvonurile de peste Ocean, potrivit cărora Florin Salam a rămas fără banii din turneul pe care l-a avut în America, sunt cât se poate de reale. Puiu Gheorghiu, un apropiat al artistului, a confirmat pentru Click! incidentul în care artistul şi trupa lui au fost nevoiţă să dea explicaţii despre banii pe care îi aveau în bagaj. Degeaba a încercat manelistul să-i convingă pe poliţiştii americani că a strâns banii din dedicaţiile din concert, căci aşa este obiceiul în lumea lăutarilor, pentru că oamenii legii l-au reţinut şi i-au făcut dosar penal.

”Într-adevăr Florin a fost oprit pe aeroport şi înţeleg că i s-a deschis şi un dosar pentru a se stabili provenienţa banilor”, a spus Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Salam pentru Click!

Incidentul cu poliţia nu doar că l-a uscat la buzunar, ci i-a cam dat peste cap şi planurile pe care artistul le avea în Germania. El trebuia să cânte în mai multe oraşe, dar a ajuns cu o zi întârziere.

Ca să nu dea de bănuit că situaţia e grabă, Florin Salam s-a filmat în aeroportul din New York, la scurt timp după incidentul cu poliţia, şi negru de supărare a spus că compania aeriană care operează zborul spre Germania a anulat cursa, dar că va ajunge în clubul cu pricina cu o zi mai târziu. "Ne cerem scuze pentru această veste neplăcuta, însă nu putem face nimic decât să vă așteptăm mâine la aceiași ora in aceeași locație!", au scris cei din staff-ul lui pe Facebook.

Artistul, pus la zid de fanii din America

Florin Salam şi trupa au cântat Los Angeles, Houston, New York, Chicago, Miami and Michigan, dar nu au avut probleme doar cu poliţia, ci şi cu fanii, care i-au reproşat că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lor. După ce s-a aflat ce a păţit artistul, pagina lui de Facebook a fost "inundată" de mesaje în care spectatorii din America îl fac praf pe artist.

florin_salam_turneu.jpg

florin salam turneu america
A plouat cu bani la concertele lui Florin Salam din America
foto: arhiva personală

"Le-ai luat bani la lume la New York şi nu le -ai cântat nimic! Ai dezamăgit o lume întreagă ! Nu ai stofă de cântăreț de talie mondială ! Nu ai orgoliu ! Ai venit la New York să le iei bani la fraieri nu să cânți! Nu așa să face spectacol! Te-au așteptat peste 300 de oameni să le cânți și să-i încânți, ce-ai făcut ? Nimic! Nu mai spun că a doua zi nu te-ai ținut de cuvânt ! Ruşinică ! Păi a luat bani de la lume pe ce... Deci în loc să cânte pentru toată lumea și să facă program frumos, a pus ochii pe câțiva care i-au dat bani ca niște fraieri și el nu a cântat nimic. Sunt foarte pornită pe el. Eu nu sunt o manelistă înrăită, îmi place să ascult muzică bună, dar Salam nu cântă, Adrian (n.r. Minune) e șeful lor!", i-a transmis una dintre admiratoare lui Florin Salam.

Artistul se află acum în turneu în Germania încercând să facâ alţi bani şi să diminueze paguba suferită. Vineri el a cântat la Berlin, iar sâmbătă în Filderstadt.    

 

 

 
 
Loading...