Gata, a venit vacanţa de vară, iar vedetele nu-şi mai încap în piele de bucurie că fiii şi fiicele lor au încheiat anul cu note foarte bune. Cătălin Măruţă, Andreea Spătaru, Corina Dănilă, Andreea Bănică şi Denisa Nechifor şi-au însoţit copiii în ultima zi de şcoală, asistând cu emoţie la festivitatea de premiere. Pozele lor au fost apreciate cu mii de like-uri de fani, pe conturile sociale.


Cătălin Măruţă (40 de ani) şi Andra ( 31 de ani) au fost împreună, în toamnă, la deschiderea anului şcolar, când fiul lor, David (7 ani), a început clasa zero, dar au fost nelipsiţi şi de la serbarea de sfârşit de an a puştiului. Cei doi soţi au fost tare mândri de faptul că băiatul lor a învăţat foarte bine, prin urmare, întreg familionul s-a pozat cu diploma de merit a primului lor moştenitor. Nu putea lipsi din cadru nici Eva (2 ani), sora lui David, care s-a îmbrăcat în rochiţa preferată, pentru acest moment important: ”Gata cu clasa zero! Zero regrete, începe vacanţa de vară! Şcoala ca şcoala, dar prima vacanţă mare nu se uită niciodată!”, a scris Andra, în dreptul fotografiei, bună de pus în ramă. El a învăţat la o şcoală privată din centrul Capitalei, şi tot acolo va continua studiile.

Pozele sunt bune de pus în ramă

Vă mai amintiţi de Andreea Spătaru (33 de ani), fosta asistentă tv, care în urmă cu zece ani făcea furori cu pozele sexy din Revista Playboy?

18_1.jpg

Andreea Spătaru, cu întreg familionul, la serbarea fiicei sale, Maria Sofia ( 9 ani)

 

Între timp, a renunţat la televiziune şi s-a făcut fată de casă. Este căsătorită cu Sorin Marica, şi au doi copii, Maria Sofia ( 9 ani), născută în America, şi un băieţel, în vârstă de numai două luni. Şi Maria a fost recompensată, zilele trecute, cu o diplomă de merit, la serbare fiind prezenţi cu toţii, în formulă de patru.

18_2.jpg

Andreea Bănică, alături de Maria Sofia (9 ani)

 

N-a putut rata sfârşitul de an nici solista Andreea Bănică (39 de ani), ea fiind nedezlipită de fiica ei, Maria Sofia Mitrea Bănică (9 ani): ”Gata cu clasa a treia, sunt o mămică fericită şi mândră!”, a postat celebra solistă, în dreptul imaginii din curtea şcolii, unde îşi îmbrăţişează cu drag copila.

18_9.jpg

Denisa Nechifor şi ”prinţesa” ei, Rania ( 9 ani), care a luat Premiul 1

 

Cât o priveşte pe Denisa Nechifor (34 de ani), şi ea s-a fălit cu fiica ei şi a fostului mare fotbalist Adrian Cristea, care a luat Premiul 1, cu coroniţă: ”Viaţa nu este perfectă, dar ea este! Felicitări, dragostea mea!”, a notat, cu bucurie, celebra mămică.

18_5.jpg

Corina Dănilă n-a lipsit de la festivitatea de premiere a fiicei sale, Rianna (15 ani)

 

Iar Corina Dănilă (45 de ani), celebra actriţă care a cunoscut celebritatea în rolul din telenovela ”Numai iubirea” (Acasă TV), a lăsat totul baltă şi a fost prezentă la închiderea anului şcolar, la instituţia de învăţământ a fiicei sale, Rianna (15 ani). 

 
 
Loading...