Roxana Vancea (26 de ani) este una dintre vedetele autohtone care poate spune că "mama natură" a fost darnică cu ea. Fosta vecină de la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" are un bust desprins de pe coperțile revistelor. Și asta datorită unor exerciții fizice pe care vedeta le face periodic în sala de fitness.


De când și-a dat demisia, în 2013, de la Antena 1, fosta asistentă TV s-a axat mai mult pe întreținerea fizică. Așa că are un program strict, în fiecare zi, de a merge la sală pentru a lucra toate grupele de mușchi. 

roxana_vancea_1.jpg

Roxana Vancea a ales să nu poarte sutien dar nici bustier, chiar dacă ținuta sa era foarte mulată și i se vedeau foarte ușor sfârcurile
Foto: Facebook

Pentru că este foarte atentă la felul cum arată, Roxana Vancea le-a mărturisit, recent, reporterilor Click!, câteva secrete în ceea ce privește îngrijirea sânilor.

roxana_vancea_2.jpg

Fosta asistentă de "Neața cu Răzvan și Dani" se antrenează, la sala, alaturi de o prietenă
Foto: Facebook

"De fiecare dată când ajung în sala de sport îmi lucrez pieptul cu greutăți foarte mici, între două și patru kilograme. Fac fluturări, adică împing acele greutăți, dar și unesc ganterele sus, în aer. Pe lângă asta, nu port nici sutien, nu am nevoie, de ce să mă spânzur cu hamurile alea dacă eu sunt mulțumită de sânii mei?! Îmi plac la maxim cum arată, lucru pentru care am decis să port doar bustiere. Totodată, mă spăl pe sâni doar cu apă rece și mă dau zilnic cu unt de cacao", a fost bruneta în exclusivitate pentru Click!

roxana_vancea_4.jpg

Bruneta este "îndrăgostită" de ținutele sexy și provocatoare
Foto: Facebook

 

 
 
Loading...