Agitaţie, zgomot de tigăi, flăcări, sudoare, grătare şi spirite încinse! Nu e o imagine de la un show culinar, ci chiar realitatea. Fotoreporterii Click! i-au surprins la lucru, în Mamaia, pe bucătarii lui Cătălin Scărlătescu. La „Chefi la cuţite” (Antena 1) i-a ghidat către premiul de 30.000 de euro, pe Litoral îi ajută să câştige 1.000 de euro lunar, gătind pentru turişti.


Le-a pus Dumnezeu mâna în cap! Sau, mai bine zis, Scărlătescu! Pentru patru dintre concurenţii emisiunii “Chefi la cuţite” (Antena 1), vara aceasta a fost şi mai interesantă, şi mai bănoasă. Şi asta pentru că fostul lor căpitan de echipă, alături de care au încercat să câştige premiul de 30.000 de euro la Antena 1, i-a angajat în bucătăria unui restaurant de pe Litoral, mai exact la “Sago by Cătălin Scărlătescu”, din incinta hotelului Riviera.

1.jpg

Clienţii îl pozează pe chef Cătălin Scărlătescu în timp ce le prepară cina
Foto: Blitz

 

Evident, acolo nu e ca la emisiune, căci de data aceasta gătesc pentru turişti pretenţioşi, care plătesc bani pentru ceea ce comandă din meniu. Aşa că şi emoţiile sunt mai mari. Fotoreporterii Click! i-au găsit în Mamaia weekend de weekend, transpirând din greu şi învârtind tigăile în faţa publicului înfometat.

5.jpg

În realitate, Alex Negoiţă trudeşte mai rău ca la emisiune
Foto: Blitz

 

Este vorba despre Daniel Zinke (45 de ani), Cătălin Banu (34 de ani), Octavian Manole (29 de ani) şi Alex Negoiţă (24 de ani), patru dintre cei mai talentaţi bucătari la care s-au uitat, în medie aproape 2 milioane de români pe ediţie. Dacă măcar 10 la sută dintre aceştia au venit să şi mănânce din mâna lor, înseamnă că chef Cătălin Scărlătescu şi-a atins scopul: i-a făcut celebri, le-a crescut cota şi le-a asigurat şi un venit. “Ei au acolo colaborare sezonieră. Se poate prelungi şi la anul sau se pot muta în altă parte.

coada.jpg

E îmbulzeală mare, căci nu oricând ai ocazia să mănânci din mâna unui chef
Foto: Blitz

 

Este foarte la modă conceptul de a găti în faţa clienţilor, oamenii sunt curioşi şi vor şi spectacol, şi mâncare bună. Cei patru ai lui Scărlătescu iau cam 1.000 de euro pe lună, bani care includ şi cazarea, şi masa la acel hotel”, ne-a spus un fost concurent, de la o celebră emisiune culinară. Finala emisiunii “Chefi la cuţite” s-a difuzat pe 7 iunie şi a fost câştigată de Cristi Şerb, din echipa lui chef Sorin Bontea. În momentul de faţă au loc filmări pentru sezonul al doilea.

 

Chef FOA a gătit pentru petrecăreţii de la UNTOLD

cabral.jpg

Cabral a testat şi el la Cluj bucatele lui FOA

 

Când nu filmează pentru “MasterChef”, juraţii emisiunii de la PRO TV au şi alte proiecte în desfăşurare, în domeniul gastronomiei. De exemplu, Florin Scripcă, adică Chef FOA, a gătit zilele trecute la Cluj, pentru cei care au participat la Festivalul “UNTOLD”. Chef FOA şi-a luat ajutoarele, iar timp de patru zile, în perioada 4-7 august, a fost pe metereze, la foc continuu. Revenit în Capitală, pentru preselecţiile şi filmările emisiunii “MasterChef”, FOA va continua să gătească la restaurantul „Stradale” - un fel de “împinge tava” de lux, în care s-au investit anul trecut 200.000 de euro.

6.jpg

Juratul de la “MasterChef “ i-a cucerit pe clujeni cu pastrama lui
 
 
Loading...