Iar l-a dat peste cap! Cristi Borcea nu va divorţa prea curând, deşi Alina a revenit în sfârşit din America. Şi asta pentru că tânăra timişoreancă nu numai că nu a anunţat că se întoarce în ţară pentru a fi depuse din timp actele pregătite pentru notar, ci şi pentru că şi-a bulversat total soţul cu noile forme modificate la estetician.


Alina Borcea (32 de ani) îi face viaţa şi mai grea soţului ei, aflat acum în Penitenciarul Poarta Albă.  După ce s-a lăsat aşteptată luni bune să se întoarcă de la Miami pentru a divorţa la notar, blonda a ajuns joi în România. Se pare că a vrut să le facă o surpriză tuturor, pentru că nu a anunţat data sosirii. Nici avocaţii lor nu au fost înştiinţaţi pentru  a depune  din timp actele la notar , aşa cum se înţeleseseră înainte să plece din România, pentru ca separarea să se producă în 30 de zile, termen prevăzut de lege pentru notar. Probabil că Alina nu a fost mulţumită de oferta pe care i-a făcut-o Cristi Borcea (46 de ani) pentru a-i reda cât mai repede libertatea, sau vrea să-şi recucerească bărbatul care a căzut în mrejele Valentinei Pelinel (35 de ani). 

În cele cinci luni petrecute peste Ocean, soţia fostului şef dinamovist s-a transformat complet, atât psihic cât şi fizic. Alina este toată numai un zâmbet şi este mult mai sexy ca înainte. Iar îmbunătăţirile s-ar datora medicilor esteticeni din America. 

Acolo, Alina, mamă a doi copii, şi-a ridicat şi şi-a mărit bustul cu implanturi siliconice, şi ar fi intervenit şi la nivelul feţei, pentru a-şi remodela pomeţii. Cu asemenea schimbări s-a grăbit, ieri dimineaţă, să ajungă în faţa soţului ei. Alina a mers însoţită de Mihaela Borcea şi de fiul acesteia, Patrick, în vârstă de 19 ani,  la Penitenciarul Poarta Albă. Îmbrăcată într-o rochiţă mulată pe corp care i-a scos în evidenţă noile dotări, şi fără sutien, soţia lui Borcea a întors toate privirile încă de când a intrat pe poarta puşcăriei. Iar cele aproape două ore petrecute în compania soţului ei, par că i-au priit şi mai mult, având în vedere că a ieşit extrem de zâmbitoare şi binedispusă. Şi nu ar fi fost singura care s-a bucurat extrem de mult de vizită. 

Cristi Borcea ar fi fost tulburat complet de apariţia răvăşitoare a blondei pe care nu o mai văzuse din luna martie. Aşa că fostul boss dinamovist, fie a fost de acord cu tot ce i-a cerut Alina pentru  a se separa legal, fie a uitat să aducă de data aceasta în discuţie divorţul. 

Valentina Pelinel i-a făcut un băiat lui Borcea

2-3-bd-foto-5-15col-9cm.jpg

Pelinel i-a dăruit lui Cristi un băiat

Fostul manechin Valentina Pelinel şi Cristi Borcea trăiesc o poveste controversată de câţiva ani, însă adusă în lumina reflectoarelor abia din decembrie 2015. Blonda ar fi fost inseminată artificial cu sperma lui Borcea, aflat în închisoare din martie 2014, după decizia din ”Dosarul Transferurilor”. Amanta i-a făcut o bucurie dinamovistului în această vară, după ce pe 8 iunie a născut un băiat. Micuţul, al şaptelea copil al lui Cristi Borcea, va fi botezat Milan Cristian.

A stat cinci luni în America

Alina a plecat în martie în America însoţită de cei doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea, George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (1 an), ambii cetăţeni americani. Înainte să părăsească ţara, timişoreanca a semnat un act pe care apărătorii fostului boss dinamovist urmau să îl depună la notar până cel târziu în 1 iunie. Și asta pentru că Borcea ar fi vrut să devină un bărbat liber până cel târziu pe 30 iunie.

 

 

 

 
 
Loading...