Puţini se aşteptau la mutarea pe care televiziunea publică a făcut-o zilele trecute, când s-a stabilit ca emisiunea Iulianei Tudor să fie scoasă din grilă. Şocul a fost trăit atât de prezentatoare, care după zece ani de audienţe-record, se vede nevoită să stea pe tuşă, dar şi pentru fanii show-ului. În ciuda poziţiei de lider la TVR 1, Iuliana Tudor nu va mai realiza un nou sezon al emisiunii „O dată-n viață”. Din 22 aprilie, vor fi difuzate pe TVR 2, materiale „Best of” – o selecţie a celor mai bune momente de-a lungul timpului.


Este a doua schimbare în ultimul an pentru una dintre cele mai de succes emisiuni de la TVR. În toamna anului trecut, ”O dată-n viață” a fost mutată sâmbăta, după ce ani la rândul a înregistrat audiențe-record vineri seara. Acum, în fiecare sâmbătă seară, telespectatorii vor revedea o parte a celor mai iubite şi apreciate personalităţi ale muzicii, teatrului sau sportului românesc – care au acceptat provocarea „O dată-n viaţă” şi au participat la acest program. Astfel, vor fi difuzate ediţii care îi au ca protagonişti pe Ştefan Bănică, Loredana, Smiley, Stela Popescu, Floin Piersic, Alex Velea, Delia, Andra, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Luminiţa Anghel, Elisabeta Lipă, Angela Similea, Corina Chiriac şi Mirabela Dauer.

"La propunerea postului TVR 2, vom difuza, în reluare, câteva dintre cele mai bune momente realizate de-a lungul celor 10 ani ai show-ului «O dată-n viaţă». În ceea ce mă priveşte, vă pot spune ca pregatesc un nou proiect pentru toamna acestui an”, a spus vedeta tv.

Apropiaţi ai echipei de producţie TVR au dezvăluit pentru www.ziarulring.ro că emisiunea „a fost trasă pe linie moartă” și că nu există niciun termen la care show-ul va reveni în producție. „Nu sunt bani, asta ni s-a spus”, au precizat sursele menționate.

 

 
 
Loading...