A patra ediție a galei „Media Music Awards” va avea loc joi seară (3 septembrie), iar pregătirile au început deja. Scena a fost amplasată în Piața Mare din Sibiu, unde unii dintre cei mai iubiți artiști români urmează să cânte în fața publicului.


Pentru că mai este foarte puțin timp până la începerea galei, Andreea Bălan (31 de ani) și trupa ei de dans au început deja să facă spectacol pe scenă. Vedeta a dansat și a uimit spectatorii nerăbdători cu mișcările ei repetate de zeci de ori.

Iată cum a dansat Andreea Bălan înainte de gală

Chiar și la repetiții, Andreea a dat dovadă că este o adevărată profesionistă și că nu degeaba publicul a votat-o pentru premiul „Best Show”. Artista a câștigat toată admirația publicului cu spectacolele pe care le susține pe scenă, depășindu-le, în competiție, pe Andra și Delia.

„Best Show” este una dintre puținele categorii unde câștigătorul este ales prin votul publicului la Media Music Awards. Gala se va desfășura la Sibiu, în Piața Mare, iar pe scenă vor urca peste 40 de artiști. Prestațiile acestora vor putea fi urmărite live, pe site-ul Kiss FM sau pe o pagină creată special pentru eveniment.

 
 
Loading...