Despărţirea de Kanal d a fost o grea încercare atât pentru Andreea Mantea în trecut, cât şi acum pentru Adelina Pestriţu. Cele două prezentatoare au depăşit cu dificultate momentul, ba chiar cea din urmă încă mai are urme de regret. Marţi seară, Andreea a revenit la emisiunea pe care a prezentat-o în urmă cu doi ani alături de Mădălin Ionescu.


După o absenţă de doi ani de la Kanal D, timp în care Adelina Pestriţu a fost gazda emisiunii alături de Mădălin Ionescu, Andreea Mantea s-a întors în curtea turcilor. A uitat certurile cu superiorii şi cu cei care i-au pus beţe-n roate şi a primit fericită oferta. Nu de alta, dar în acest moment bruneta stătea acasă şi se ocupa de bebeluşul ei, căci încheiase toate colaborările.

Madalin Ionescu si Adelina Pestritu

Madalin Ionescu si Adelina Pestritu
Madalin Ionescu si Adelina Pestritu au prezentat împreună "Wowbiz"
Foto: Arhiva personală

Imediat după ce a fost pusă pe liber de turci, Andreea Mantea şi-a căutat o bună periodă de lucru şi a fost la un pas de a intra în depresie, pentru că nimic nu  se ivea pentru ea. Soarele a răsărit pe strada ei când a primit propuenerea de afi noua "Burlăciţa".

andreea_mantea_cristian_mitrea.jpg

andreea mantea cristi mitrea
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal
captură Antena 1

Emisiunea nu i-a adus doar celebritate, ci şi îndeplinrea unei dorinţe arzăzoare, aceea de a deveni mamă. Aici l-a cunoscut pe tată copilului ei, lupătorul Cristi Mitrea cu care a avut o relaţie furtunoasă, de care refuză să-şi mai amintească.  

Prestaţia ei de la emisiunea “Burlăciţa” a fost apreciată, aşa că Andreea Mantea a primit propria emisiune estivală. Sexoasa brunetă a prezenta show-ul “Petrecerea Burlăciţelor”, la Antena Stars. Nu era pentru prima dată când intra în studioul celor de la Antena Stars. bruneta îi mai ţinuse locul şi lui Mihai Morar, atunci când prezentatorul a avut probleme de sănătate. Pentru câteva luni, Andreea a înlocuit-o şi pe Mirela Boureanu Vaida la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", apoi a născut, în luna mai a anului trecut un băieţel, David. La doar câteva luni după acest fericit moment s-a întors pe sticlă, însă nu a stat mult. Andreea Mantea s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”, dar o lună mai târziu emisiunea a fost scoasă din grilă, iar Mantea a rămas din nou fără job până zilele trecute când a suprins din nou cu revenirea ei la "Wowbiz" . 

 
 
Loading...