Cu o zi înainte ca Oana Roman și soțul său, Marius Elisei, să-și reînnoiască jurămintele în fața altarului, vedeta și-a dus fiica la un nou salon de înfrumusețare unde a fost aranjată ca o mică prințesă.


La doar doi anișori, Isabela, fiica Oanei Roman, a avut parte de un tratament de înfrumusețare cu totul special cu ocazia Le Consul & Laurent Tourette Salon. Micuța Isabela a fost coafată de Laurent Tourette care a aranjat-o ca pe o frumoasă prințesă. S-a admirat cu răbdare în oglindă, dovedind că îi place încă de pe-acum să fie elegantă și în atenția tuturor.

isabela_roman.jpg

isabela roman
Isabela, fiica Oanei Roman, a fost coafată de Laurent Tourette
Foto Ștefania Stancu

Vineri, 23 septembrie, Oana Roman și Marius Elisei își vor reînnoi jurămintele de căsătorie la Biserica Sfântul Anton din Capitală, la ora 16.00, iar apoi se vor îndrepta spre restaurantul unde vor ține petrecera. Tot mâine, Marius elisei își serbează și ziua de naștere, împlinind 30 de ani. Oana Roman nici nu putea să-i facă un cadou mai frumos. În plus, se pare că diva a mai și slăbit pentru a fi sigură că ținuta pe care o va purta la marele eveniment îi va veni perfect.

isabela_2.jpg

isabela roman
Isabela a fost ca o mică prințesă
Foto Ștefania Stancu

La petrecere sunt invitați și părinții vedetei, dar se pare că Petre Roman nu va participa la eveniment.

isabela_3.jpg

isabela roman
Micuța Isabela este încă de-acum foarte elegantă
Foto Ștefania Stancu

oana_roman.jpg

oana roman
Oana Roman, alături de fiica sa, Isabela
Foto Ștefania Stancu
 
 
Loading...