Marian Ionescu a avut de când se ştie mare lipici la femei! S-a iubit cu frumuseţi autohtone din showbiz, însă pare că s-a cuminţit. S-a însurat ieri cu Octavia Geamănu, însă până să facă pasul cel mare cu blonda, liderul formaţiei "Direcţia 5" a trăit la cote maxime.


Octavia nu este prima femeie celebră care a intrat în aşternuturile marelui cuceritor şi nici prima pe listă înşelată. Dincolo de trecutul lui de aventurier, chitaristul a avut statutul de om însurat. Adriana Ionescu este femeia pe care liderul de la Direcţia 5 a stat 24 de ani, dar asta nu însesmnă că i-a fost şi fidel. În tot acest timp, aventurile extraconjugale ale artistului au fost de notorietate. Adriana a trecut mereu cu vederea aventurile soţului, de dragul lui Carmin, fiul lor. Ruptura între cei doi a avut loc, în urmă cu 20 de ani, când una dintre cele mai dorite femei de atunci i-a cucerit inima lui Marian.

Este vorba de Loredana Groza.

Loredana Groza

Loredana Groza
Loredana Groza

Relaţia lui Marian cu diva a fost extrem de mediatizată. Cei doi au format un cuplu fără să se ascundă de ochii lumi. Cei doi au colaborat şi profesional în acea perioadă. Dragostea dintre ei s-a stins în cele din urmă din cauza crizelor de gelozie pe care artista le făcea şi se pare că avea şi motive întemeiate să reacţioneze aşa.

Imediat după Loredana, Don Juan-ul şi-a găsit fericirea în patul unei alte femei celebre din acea perioadă, Catinca Roman. Relatia chitaristului cu fiica lui Petre Roman a fost, însă, una cât se poate de discretă. Cei doi se afişau rar împreună şi nu doreau să împartă cu nimeni detalii din povestea lor de iubire. Finalul poveştii, care a durat doi ani de zile, a fost mai zbuciumat.

catinca-roman-unghii-mari.jpg

catinca-roman-unghii-mari
Catinca Roman
Foto: Tienda

Catinca a povestit că, atunci când a decis să pună punct relaţiei cu Marian, i-a strâns toate lucrurile din casă şi i le-a trimis cu un sofer, care i le-a descărcat în faţa studioului.
Marian Ionescu nu a stat prea mult singur şi a făcut o nouă "victimă". S-a cuplat cu Gianina Corondan, pe atunci o nonconformistă prezentatoare a rubricii "Vremea" la Pro TV. Relaţia lor însa nu a durat foarte mult, pentru ca Gianina a preferat să plece atunci când şi-a dat seama că Marian nu are de gând să divorţeze. Toate aventurile acestea fiind pentru artist un luicru normal deşi el în acte era încă însurat cu Adriana.

crina_pupitru.jpg

crina abrudan gabi popescu impacare relatie sarbatori oradea parinti
Crina era blondă pe vremea când prezenta ştirile sportive
Foto: Captură Antena 1

Revenind la povestea mai apropiată de prezent, Marian Ionescu şi-a încercat norocul şi la Crina Abrudan. I-a oferit un inel de logodnă şi au fost împreună câteva luni, până când artistul a început o relaţie cu o altă prezentatoare tv, pe nume Ramona. Povestea a fost una destul de scurtă, iar artistul şi-a

văzut mai departe de viaţă.

Angela Gheorghiu 1.jpg

Angela Gheorghiu opera amana concerte
Angela Gheorghiu a amânat foarte multe concerte în ultimul an, iar reputația ei ar putea avea de suferit
foto: arhiva personală

A cucerit-o şi pe soprana Angela Gheorghiu, dar a consolat-o şi pe Anna Lesko după despărţirea de Irinel Columbeanu.  

Acestea sunt doar o parte dintre cuceririle artistului. Lista ar mai putea continua si cu alte nume de femei celebre precum Crina Matei, Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, Cristina Spătar şi Vica Blochina.

geamanu.jpg

Octavia Geamănu
Octavia Geamănu a rămas fără bicicleta "de serviciu"
Foto: Antena 1

Relaţia lui Marian cu Octavia Geamănu, actuala lui soţie, a început în 2010. Deşi artistul pusese ochii pe ea atunci când începuse o idilă cu Crina Abrudan, se pare că atunci blonda s-a speriat de trecutul lui amoros şi a preferat să stea în banca ei. Nu a făcut-o mult timp. Relaţia nu a durat atunci foarte mult, însă ştirista nu a reuşit să îl uite aşa uşor pe Marian şi a suspinat tot timpul după el. Deşi trăia o altă poveste de dragoste cu un ziarist, idila s-a terminat brusc din cauza infidelităţii blondei. După trei ani, Octavia si Marian au reluat legătura şi în toamna anului 2013 cei doi s-au logodit. A urmat o relaţie presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, care sâmbătă s-a concretizat cu acte.  

 

 
 
Loading...