A ieșit soarele și pe strada surorilor Tănase, pe plan amoros. După câteva decepții, iată că ele zâmbesc din nou, căci și-au găsit parteneri de viață buni de pus la rană.


Blondina Raluca, în vârstă de 32 de ani, s-a aflat în weekend pe Litoral, mai exact la Mamaia, alături de iubitul ei, Emil, cu care de altfel și locuiește. Era toată numai un zâmbet, iar costumul de baie i-a pus în evidență trupul lucrat la sala de sport.

11_denisa.jpg

Denisa și Mircea au fost la Bodrum

 

Dar și sora ei, Denisa Tănase (30 de ani), a bifat o vacanță, în Bodrum, Turcia, alături de iubitul ei, omul de afaceri Mircea Brânzei, cei doi răsfățându-se într-un resort de lux:”35 de ani te găsesc fericit, liniștit și cu multe planuri de viitor. Îți doresc să ți se împlinească toate, să te bucuri de roadele muncii și ideilor tale geniale, să fii mereu sursă de inspirație și motivație pentru noi, cei din jurul tău, și să-ți păstrezi sufletul la fel de frumos și curat”, a scris Denisa de la Bambi pe Facebook, pentru iubitul ei, de ziua lui. Mircea a declarat într-un interviu: ”M-au atras inteligența și frumusețea Denisei”. 

Loading...