După 17 săptămâni în care le-a întins unora dintre juraţi nervii la maximum şi a fost foarte vehementă în a-şi face auzită vocea, Silvia s-a impus în faţa rivalelor sale. Sâmbătă seara, tânăra a primit marele titlu, premiul de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune, iar cea mai mândră de performanţa pe care a reuşit-o la "Bravo, ai stil" este fetiţa ei, Evolette Sofia.


Fire directă, Silvia a avut mult de suferit pe parcursul ediţiilor "Bravo, ai stil!" tocmai pentru că nu a ştiut când să se cenzureze. Deşi a supărat pe unii, din faţa micilor ecrane, telespectatorii au urmărit-o cu sufletul la gură şi se pare că au şi susţinut-o într-un număr incredibil de mare, din moment ce a ieşit căştigătoare. Este adevărat că diferenţa dintre ea şi următoarea clasată, Cristina Mihaela, a fost infimă, dar lucrurile s-au așezat în favorea primei concurente. De departe cea mai înfocată admiratoare a Silviei este nimeni alta decât fetiţa ei de patru ani, de care proaspăta căştigătoare este foarte mândră. 

silvia_fetita.jpg

fetita silvia bravo ai stil
Silvia are o fetiţă de patru ani
foto: arhiva personală

“Am o fetiţă de 4 ani, blondă cu ochii albaştri, o minunăţie de fată pe nume Evolette Sofia. Mai presus de orice, fiica mea este o «fashionistă». Încă de mică, este obsedată de haine, dar nu ca toţi copiii; la modul acela adult, m-a moştenit, dar cred că mă lasă uşor în urmă. Mă urmăreşte din faţa micului ecran de fiecare dată când apar şi se bucură foarte tare, ba chiar îi imită pe juraţi. Dacă nu ar fi părinţii mei, mi-ar fi fost foarte greu să o cresc pentru că în aceste clipe ea stă cu ei, la Târgu-Jiu”, a povestit Silvia.

silvia_castigatoare.jpg

silvia copil fetita 4 ani blonda cu ochi albastri
Fetiţa Silviei şi-a susţinut mama din faţa micului ecran
foto: arhiva personală

Căştigătoarea primei ediţii "Bravo, ai stil" de la Kanal D are 34 de ani şi este originară din Târgu-Jiu. Silvia este în zodia Fecioarei şi a absolvit facultatea de Limbi şi Literaturi Străine - Spiru Haret. De meserie este designer, iar banii pe care i-a câştigat la emisiune îi va investi în propriul ei brand.  

 

 

  

 

 
 
Loading...