În noiembrie 2018, Click! a scris în exclusivitate că Flavia Mihășan este însărcinată, iar acum poți vedea și cum arată gravidă. Vecina de la „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1) se află în concediu prenatal și așteaptă să își strângă în brațe copilul. Mai are două luni până atunci, însă nu ai zice că Flavia este însărcinată. Blondina se mișcă foarte ușor și este extrem de activă.


Pe 1 Martie a fost ultima zi de lucru pentru Flavia Mihășan. Blondina sexy de la matinalul Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, se pregătește să devină  mămică peste doar două luni, așa că avea nevoie de o pauză și de la TV, dar și de pe scenă, unde lucrează ca dansatoare pentru mai mulți artiști. Vedeta în vârstă de 34 de ani și iubitul ei, dansatorul și actorul Marius Moldovan, vor fi părinți de băiețel, și deja s-au gândit ce nume îi vor pune micuțului.

flavia-mihasan-insarcinata.jpg

flavia mihasan
Flavia Mihăşan arată senzaţional gravidă în 7 luni
foto: arhivă personală

Până la marele moment al reîntâlnirii fiului, ea este destul de activă. Merge la sala de sport, face exerciții specifice graviduțelor și iată că asta a ajutat-o să arate foarte bine. Nu s-a îngrășat prea tare, ai spune că este doar burtica de ea. Ieri, frumoasa blondină s-a pozat la sală, arătându-și formele în toată splendoarea lor și a fost felicitată de peste 20.000 de admiratori.

 

Citeşte şi:

Ce schimbată e Flavia Mihăşan de la debutul în televiziune!

Primele declarații ale Flaviei Mihășan despre sarcină

 
 
Loading...