Serialul „Inimă de ţigan”, filmat în urmă cu 12 ani, a făcut furori pe micul ecran, bucurându-se de audienţe uriaşe, de 12, 3 rating. Producţia difuzată de Acasă TV a fost însă şi rampa de lansare a unor vedete sexy, printre care surorile Nicoleta şi Ileana Luciu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină. Iată însă că, din 8 mai, o altă artistă va îmbrăca fuste lungi. Este vorba despre Maria Buză, care e ghicitoare în serialul ”Fructul oprit” (Antena 1).


Îndrăgita interpretă şi cântăreaţă Maria Buză (50 de ani) revine la Antena 1, unde o interpretează pe mama Tanţei, jucată de Doiniţa Oancea.

Actriţa a prins, de-a lungul vremii, nenumărate contracte cu posturile tv.

t26-2.jpg

2008. Diana Dumitrescu a jucat în ”Regina”

De exemplu, la emisiunea „O dată în viaţă”, de la TVR1, o interpreta pe Maria lui Gheorghe, iar la Antena 1, la concursul transformărilor „Te cunosc de undeva”, Maria a intrat în pielea mai multor personaje, cântăreţe de talie internaţională pe care le-a interpretat cu măiestrie.

De data acesta, producătoarea Ruxandra Ion i-a oferit un rol de ghicitoare, care i se potriveşte mănuşă.

t36-77.jpg

2007. Nicoleta Luciu sau Roza Potcovaru şi Doiniţa Oancea sau Minodora, în ”Inimă de ţigan”

Dar şi alte actriţe s-au descurcat de minune în roluri de ţigănci, în telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, difuzate de postul Acasă TV.

Senzuala Nicoleta Luciu, acum în vârstă de 38 de ani, i-a dat viaţă Rozei Potcovaru, fiica Flăcăricăi şi a lui State Potcovaru, iar Minodora, sora ei din film, a fost interpretată de Doiniţa Mihaela Oancea (35 de ani).

t46-iuliana.jpg

2007. Iuliana Luciu sau ”Lămâia”, în ”Inimă de ţigan”

Cele două aşteaptă marea dragoste, însă ambele dau de necaz. Ele au jucat împreună timp de două sezoane, legând, pe platourile de filmare, o frumoasă prietenie.

Dar şi Loredana Groza (48 de ani) a purtat bănuţi de aur şi rochii lungi înflorate, în ”Inimă de ţigan”, fiind distribuită în rolul Rodiei, solista care le cântă piese de inimă albastră celor din şatră.

Iar Ioana Ginghină (41 de ani), actriţă şi fostă vedetă Playboy, a dat viaţă personajului Zambila, soţia lui Giuvaieru Fieraru (Lucian Viziru, n.r.), care însă are viaţă grea cu partenerul de viaţă, bătăile şi înjurăturile fiind la ordinea zilei în rulota în care locuiesc. 

t56-ginghina.jpg

2007. Ioana Ginghină a fost Zambila, în ”Inimă de ţigan”. Aici alături de Lucian Viziru

Nici sora Nicoletei Luciu, Iuliana Luciu (32 de ani), nu a stat departe de aceste proiecte. Ei I s-a oferit rolul Lămâiei, iubindu-se în film cu Mihai Călin, fiul bulibaşei.

După ce a debut cu brio pe micul ecran, Iuliana şi-a dorit să ajungă o mare vedetă şi la Hollywood, însă succesul ei a rămas doar pe plan naţional, întorcându-se acasă fără vreo performanţă notabilă.

t66-8.jpg

2019. Maria Buză e ghicitoare în serialul ”Fructul oprit” (Antena 1)

Cât o priveşte pe Diana Dumitrescu (35 de ani), aceasta s-a alăturat proiectului “Regina”, în care interpretează personajul principal.

Este răpită de nişte mafioţi, însă, după zece ani, ea îi întâlneşte pe cei dragi şi află că se trage dintr-o familie regală. 

 
 
Loading...