Ozana Barabancea, Robert Turcescu, Claudia Dediu, soţia lui Romeo Dediu, de la Holograf şi Daniel Iordăchioaie nu-şi mai încap în piele de bucurie. Copiii lor au absolvit liceul, prilej pentru celebrii părinţi să posteze fotografii emoţionante de la ultima serbare.


Ozana Barabancea (50 ani) a făcut parada modei, la festivitate, îmbrăcându-se într-o ţinută galbenă: ”Aşa arată fericirea!  Andrew Barabancea Terinte este absolvent al clasei a 12-a A. Mulţumiri şi felicitări tuturor profesorilor şi elevilor de la Colegiul Naţional de Muzică «George Enescu», Bucureşti! Doamne, cum a trecut timpul? Câte lacrimi de bucurie am vărsat!”, a menţionat solista,  pe Facebook, în dreptul unei imagini cu fiul ei la absolvirea liceului.

18_5.jpg

Andrew, fiul Ozanei Barabancea, a absolvit Colegiul Naţional de Muzică ”George Enescu”

Apoi, ea a revenit cu o altă postare, dar şi cu mai multe imagini: ”Andrew Barabancea! Cum să îţi spun că te iubesc şi că azi, fiecare cuvânt de laudă la adresa ta rostit de profesoarele tale a fost pentru mine cel mai frumos cadou, încununarea tuturor eforturilor mele de 18 ani şi câteva luni, răsplata divină a răbdării şi a tenacităţii pe care am manifestat-o în creşterea ta, fiule! mândră că sunt mama ta! Fii fericit, cavalerule!”. Robert Turcescu (44 ani) a simţit să-şi exprime fericirea că fiica lui, Ioana, a absolvit Colegiul Naţional bilingv ”George Coşbuc” din Capitală. ”Absolventa tatii. Să fii fericită, iubita mea, drumul vieţii tale e deschis spre mari realizări, ştiu sigur asta!”, a menţionat, pe Facebook, Robert Turcescu în dreptul fotografiei în care zâmbeşte alături de superba lui fată. 

18_3.jpg

Alex Dediu, fiul lui Romeo Dediu, a învăţat la Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”

Romeo Dediu (47 ani) de la Holograf şi soţia lui, Claudia, sunt fericiţi că fiul lor, Alex, a absolvit liceul şi se pregăteşte să devină student: ”A venit şi această zi, în care efectiv nu îmi mai găsesc cuvintele pentru a exprima emoţia din suflet”, a scris Claudia Dediu, pe  conturile sociale, unde de altfel a şi postat o poză. Fiul lor a urmat cursurile Liceului de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”, din Bucureşti, şi cochetează cu actoria la Victory of Art.

18_2.jpg

Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie, a fost elev eminent la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”

Însă şi Daniel Iordăchioaie (50 ani) e mândru nevoie mare. Fiul său, Darius, şi al fostei soţii, Nouria, a fost prezent pentru ultima oară la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”. ”Sunt mai bogat! Am încă un adult în familie! Felicitări, deşteptul meu! Să ai viaţa uşoară, proiecte mari şi realizări uriaşe! Te iubeşte tati!”, a scris şi Daniel Iordăchioaie. 

18_4.jpg

Rebecca, fiica Ritei Mureşan, a absolvit Facultatea de Chimie Genetică, din New York, SUA

Nu în cele din urmă, şi Rita Mureşan (46 ani) a trăit mari emoţii, zilele trecute, alături de fiica ei, Rebecca (23 de ani), care a absolvit Facultatea de Chimie Genetică, din New York, SUA. ”Când eşti binecuvântat cu copii ca ai mei te simţi cel mai important om de pe Pământ! Aşa m-am şi simţit zilele astea! Rebecca Maria Mureşan, lumina ochilor mei şi a tatălui său, copil cu o inteligenţă sclipitoare, de un bun simţ ieşit din comun, de o modestie deosebită, cu o inimă mare, mare, iubită şi admirată de colegi şi profesori, a terminat facultatea! Devine adult!”, a scris Rita.  

 
 
Loading...